Vand lanseta Berkley PULSE 662MH

numai pentru persoane fizice, vanzari ocazionale

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
DidelPro
veteran
veteran

Vand lanseta Berkley PULSE 662MH

Mesaj de DidelPro » 25 Ian 2013, 16:00

Vand lanseta de concurs Berkley Pulse 662MH, conceputa de competitorii Sylvain Legendre si Lael Even, facuta din carbon de calitate IM7 si cu maner EVA antisoc din burete cauciucat, echipata cu husa din material textil.

Tip inele: FUJI ALCONITE
Tip maner: burete cauciucat
Putere: 7-30 gr.
Actiune medium-heavy rapida
Lungime: 1.98 m
Lungime transport: 107 cm
Greutate: 105 gr.

PRET: 340 RON

al crapone
utilizator nou
utilizator nou

Re: Vand lanseta Berkley PULSE 662MH

Mesaj de al crapone » 25 Ian 2013, 17:38

Salutare,

lanseta e noua, sau folosita?

Multumesc!

DidelPro
veteran
veteran

Mesaj de DidelPro » 25 Ian 2013, 21:22

Este putin folosita am cumparat o anul trecut de pe acest forum. Am pescuit o singura data cu ea.

al crapone
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de al crapone » 25 Ian 2013, 22:54

Pai, daca e deja la a doua vinzare, pretul mi se pare cam exagerat.
Spor la vinzare, oricum.

ANDREI RIGA
veteran
veteran

Mesaj de ANDREI RIGA » 26 Ian 2013, 10:54

al crapone scrie:Pai, daca e deja la a doua vinzare, pretul mi se pare cam exagerat.
Spor la vinzare, oricum.
De ce ? Poti sa argumentezi ?

al crapone
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de al crapone » 26 Ian 2013, 14:42

Andrei, bineinteles...
E o lanseta care costa intre 55 (la oferta pe unele site-uri germane) si 80 de euro noua, in magazin, cu garantie.
Asta a fost folosita, vinduta o data, folosita si acum e scoasa la vinzare iar... cu pretul uneia noi...
La lucrurile second hand nu ai niciodata certitudinea ca acel lucru a fost folosit o singura data sau de zeci de ori.
Nu e problema mea, in fond, vinzatorul poate cere cit vrea pe ea, doar imi exprimam o opinie, in calitate de om care era interesat s-o cumpere...

cam astea-s argumentele...

Spor la vinzare!

ANDREI RIGA
veteran
veteran

Mesaj de ANDREI RIGA » 28 Ian 2013, 11:01

Lanseta a fost a mea , n-am pescuit-o deloc, pretul ei a fost jur de 440 de roni din magazin, iar Didel care pescuieste de pe cand mama nu-l cunostea pe tata (si eu am aproape 45) m-a rugat, cand a aflat ca vreau sa o marit, sa i-o vand lui, sa aiba si el o lanseta "din asta smechera". Acum lanseta echivalenta de la modelul nou costa peste 470-480 ron, daca se gaseste. Asa ca daca el spune ca nu a pescuit-o decat o data si ti-ar vinde-o tie cu un pret negociat, ai avea o lanseta noua la 60-70 % din pretul uneia noi, poate chiar mai putin. Daca te interesa lanseta , ii dadeai un telefon si negociai cu el. Sau ii dadeai un MP . Dar tu doar ai aruncat o petarda... Daca asta e pretul uneia noi chiar te rog sa-mi arati si mie in magazin de unde iau una . O zi buna iti doresc!

al crapone
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de al crapone » 28 Ian 2013, 13:45

Andrei,

Tu vorbesti din punctul de vedere al celui care cunoaste produsul fiindca l-a vindut, eu din punctul de vedere al celui care ar fi dorit sa-l cumpere. Pune-te in locul meu si vezi daca mai esti atit de convins ca e bine sa cumperi un produs folosit si care are pretul foarte apropiat de cel de magazin, stiind ca a avut deja doi proprietari, bazindu-te doar pe cuvintul celui care o vinde. Lasa-ma sa cred ca nu e chiar asa de simplu... Din pacate, romanii inca se inghesuie sa cumpere produse cu putin mai ieftine la mina a doua, in loc sa mai puna ceva si sa aiba produsul nou si (cel mai important) cu garantie.
Referitor la acuzele tale, nu scrie nicaieri ca pretul e negociabil. Am intrat pe anunt fiindca stiu acea lanseta, am avut una si m-am inteles foarte bine cu ea... Chiar eram interesat s-o sumpar. Apoi, nu stiu de unde atita inversunare, vad ca autorul anuntului nu s-a deranjat sa intre si sa contra-argumenteze afirmatiile mele. Iar la faza cu petarda... no comment... la limbajul asta nici nu cred ca mai avea vreun sens sa ma chinui sa-ti raspund...

PS daca te intereseaza lanseta, la o cautare simpla pe google gasesti mai multe linkuri unde se vinde cu 74.95 de euro (magazinul care a avut-o la 54.99 n-o mai are pe stoc). Noua si cu garantie!

Toate cele bune!

Scrie răspuns