Barca gonflabila de Armata cu placa motor!!!!
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
-
- utilizator nou
Barca gonflabila de Armata cu placa motor!!!!
Barca gonflabila romaneasca in stare foarte buna, model fabricat special ptr. Armia Pitesti si ptr. a fi folosita la interventii, este fabricata din material super rezistent la zgarieturi cauzate de pietre si scoici, cauciuc dublu-strat foarte gros cu insertie de panza ( cauciuc-panza-cauciuc ), cu podina din tego de 18 mm grosime din 5 segmente detasabile, cu chila gonflabila si placa motor de 40 mm grosime. Oglina motor are 40 cm inaltime si se preteaza pentru motoare outboard cu cizma scurta si medie. Suporta motorizare maxima de 15CP si incarcatura maxima de 600kg. Barca se vinde cu vasle din aluminiu, pompa de mana dublu-sens si pompa electrica cu alimentare la 12V de la bricheta auto.. Ptr. cei interesati sa o cumpere, asigur transport in localitatile din judetele invecinate ( MH, GJ, VL, OT, AG )
Pret 1400 RON sau 320 EURO usor negociabil!!!
Pret 1400 RON sau 320 EURO usor negociabil!!!
cristy
- Beastmaster
- veteran
Re: Barca gonflabila de Armata cu placa motor!!!!
De cati metri e? Cateva poze daca se poate.
-
- utilizator nou
Barca are 3,1 m, poze pot sa trimit mai bine pe messenger, am si o filmare pe youtube, dar nu se vede cat e de mare ca e filmat de aproape cu un telefon mobil
http://www.youtube.com/watch?v=fEOiB17wlLo
http://www.youtube.com/watch?v=fEOiB17wlLo
cristy
-
- utilizator nou
-
- utilizator nou
Buna asi dori sa stiu daca mai este valabil anuntul iar daca este, sunt interesata si as dori sa iau legatura cu dumneavoastra.
O zi buna.
O zi buna.
Super pret!!!!!!""brunetikkk scrie:Buna asi dori sa stiu daca mai este valabil anuntul iar daca este, sunt interesata si as dori sa iau legatura cu dumneavoastra.
O zi buna.
O iau eu!""vassy scrie:Super pret!!!!!!""brunetikkk scrie:Buna asi dori sa stiu daca mai este valabil anuntul iar daca este, sunt interesata si as dori sa iau legatura cu dumneavoastra.
O zi buna.
Deci?
Roland Popcev
Fondator/owner al "OJPS-Bv. 2009"
Fondator/owner al "OJPS-Bv. 2009"