Curatenie de iarna 4!
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
Re: Curatenie de iarna 4!
okuma - un milion fara fir!
-
- junior
salut! ma intereseaza mulineta! am vreo 3 okuma si sunt multzumit de ele! lasa te rog in nr de telefon sa ne intelegem cu banii, transport si expeditie! multam de intelegere!florin.b scrie:okuma - un milion fara fir!
-
- junior
daca mai astepti putin pana in primavara , negociem si la barca, e misto, ce mai tura vura! acuma, pe ultimii metri, nu prea am cum sa fac rost de bani, dar oricum, am sa incerc! inca o data multam de intelegere, nu de alta, dar am masina in renovare si mi-a inghitit o gramada de bani! oricum, valabil, lasa un nr de telefon sa te pot contacta sau las eu, cum vrei!elefanthis scrie:salut! ma intereseaza mulineta! am vreo 3 okuma si sunt multzumit de ele! lasa te rog in nr de telefon sa ne intelegem cu banii, transport si expeditie! multam de intelegere!florin.b scrie:okuma - un milion fara fir!
ai pm cu nr-ul meu
dar nu ma suna acum ca se doarme... maine!
dar nu ma suna acum ca se doarme... maine!
iau mulineta sunama 0723343019 bucuresti
mulineta rezarvata pt maine.
-
- junior
POLEACU NICOLAE, STR. SOIMULUI, NR.4, BL.20, SC.A, AP.3, SUCEAVA, JUD. SUCEAVAflorin.b scrie:okuma - un milion fara fir!
-
- junior
Multumesc frumos ! UN AN NOU cu bine!elefanthis scrie:POLEACU NICOLAE, STR. SOIMULUI, NR.4, BL.20, SC.A, AP.3, SUCEAVA, JUD. SUCEAVAflorin.b scrie:okuma - un milion fara fir!
maine o trimit.
topicul se poate inchide, multumesc de gazduire.
topicul se poate inchide, multumesc de gazduire.
-
- utilizator nou
sal ce lungime are batul de fibra ce actiune are si de unde sunteti va salut 0724301956.daca mai este valabil batul de fibra va rog sa-mi lasa-ti un mesaj pe tel