vand shaduri kingstom proton de 12 cm
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
Re: vand shaduri kingstom proton de 12 cm
Actualizare anunt protoane de 12 cm: a mai ramas doar 1 cutie grass green, 1 cutie yellow si 1 cutie perch!
Sefu schimba titlul la anunt daca vrei sa le dai si pe cele de 9 cm. Scrie : Vand shaduri PROTON Kingdom de 9 si 12 cm.
De fabricat nu se mai fabrica sigur. Shadurile sunt bune si la Dunare la salau,somn si stiuca.
Pretul e corect deoarece nu se mai gasesc pe nicaieri. Esti baietas ca le dai la acelasi pret. Altii speculau daca vindeau ceva bun si care nu se mai gaseste.
Spor la vanzare colegu si ai grija ca sunt multi sacali pe aici care speculeaza orice greseala si de plictiseala sar la gatu tau.
De fabricat nu se mai fabrica sigur. Shadurile sunt bune si la Dunare la salau,somn si stiuca.
Pretul e corect deoarece nu se mai gasesc pe nicaieri. Esti baietas ca le dai la acelasi pret. Altii speculau daca vindeau ceva bun si care nu se mai gaseste.
Spor la vanzare colegu si ai grija ca sunt multi sacali pe aici care speculeaza orice greseala si de plictiseala sar la gatu tau.
Re: vand shaduri kingdom proton de 12 si 9 cm
mare dreptate ai tovarase! 

Da! dar tot n-ai shimbat titlul 

pt 2 cutii pe care le mai am de ce sa ma chinui sa schimb titlul? oricum lumea stie de protoane nu kingdom proton. ps, chiar nu stiu sa schimb. nici poze nu ma lasa sa pun,cica e plin! dupa ce m-am kinuit sa le modific dimensiunea!