Cumpar stiuca:)
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
Cumpar stiuca:)
As vrea sa cumpar 20-30 de bucati de stiuca de la 500gr pana la 3-4kg dar imi trebe viu!Vreau sa le bag in lac la mine.
Preferabil in zona Targu-mures sa fie in apropiere,daca aveti minim 5 bucati ma duc cu masina dupa ei!
Pretul il negociem dupa cantitate!
Multumesc
Preferabil in zona Targu-mures sa fie in apropiere,daca aveti minim 5 bucati ma duc cu masina dupa ei!
Pretul il negociem dupa cantitate!
Multumesc
Re: Cumpar stiuca:)
salut
acum o saptamana am avut peste 20 de marlite 400-800 grame .....dar s-au intors in Olt ......nu vorbeau maghiara
))
plus ca e cam departe de Tg Mures zona Fagaras .....
no , fa-mi o oferta pret pe PM si vedem cum facem , poate le relocam sa ai un lac fain cu stiuca ....
asta daca mai prind atatea ....
acum o saptamana am avut peste 20 de marlite 400-800 grame .....dar s-au intors in Olt ......nu vorbeau maghiara

no , fa-mi o oferta pret pe PM si vedem cum facem , poate le relocam sa ai un lac fain cu stiuca ....
Mai este vreo marlita in Oltet-ul ala? 
Nu ai cum sa le tii in viata pana la Mures.

Nu ai cum sa le tii in viata pana la Mures.
sa-ti fie in baftaspeedy scrie:no , fa-mi o oferta pret pe PM si vedem cum facem , poate le relocam sa ai un lac fain cu stiuca ....

Help a man when he is in trouble, and he will remember you when he is in trouble again...
stiu eu vreo 30 buc relocate toat din parte fagarasului la lalcul 2 din codlea , adica vreo 70 de km ..........asta acum vreo 7-8 ani si s-a prins de 8 kg anul trecut pe lacul respectiv .....
@fishi , cel putin 20 stiu eu ca sunt in apa .......poti fi linistit .
@ nemernic .........multumesc frumos , dar sa sti ca sunt vi si nevatamate .
@fishi , cel putin 20 stiu eu ca sunt in apa .......poti fi linistit .
@ nemernic .........multumesc frumos , dar sa sti ca sunt vi si nevatamate .
@speedy
respect pentru asta,lasa-le macar pe aproape de casa daca le relochezi
respect pentru asta,lasa-le macar pe aproape de casa daca le relochezi

alea au fost relocate de la Halmeag , daca sti bratul mort al oltului .acolo am prins cei mai mari bibani ...au fost relocate iarna in apa cu gheata .
speedy scrie:salut
acum o saptamana am avut peste 20 de marlite 400-800 grame .....dar s-au intors in Olt ......nu vorbeau maghiara))
Problema e distanta.Nu am cum sa le aduc 200 si ceva de km...
Imi trebe de la cineva mai apropiat!
am dus eu de mai multe ori stiuci, bibani si salai la 230km fara probleme(n-a murit unu) doar ca am folosit un bazin de 750l si pesti nu au fost niciodata mai multi de 50-60 de kile