Barca Baracuda 2,4
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
Barca Baracuda 2,4
Un prieten vinde barca aproape noua,la un pret f bun.Este vorba de o Baracuda de 2,4 cumparata de 1 an juma' .Barca nu a fost pusa pe apa mai mult de 5-6 ori,acesta fiind unicul motiv al vanzari,efectiv nu are timp de pescuit.
pret fix, 1500 ron !!
pret fix, 1500 ron !!
Invata sa te descurci singur ! Cand vei avea o problema vor disparea toti !
Re: Barca Baracuda 2,4
podina din aluminiu? 

!!!!!!! C&R FISHING !!!!!!!!
la fiecare sedinta de pescuit invat cate ceva.....
la fiecare sedinta de pescuit invat cate ceva.....
daVicToR . scrie:podina din aluminiu?

ai un mp
Ai mp !cata79tm scrie:ai un mp
-
- junior
eu o recomand la prieteni si cand ma suna inapoi ca lipseste un segment din podea,ca are gauri peticite..asa se face?
noua acuma o iei cu 2000 si mai vrei si 1500..nu mai poti lua omul de cinstit cum era odata
noua acuma o iei cu 2000 si mai vrei si 1500..nu mai poti lua omul de cinstit cum era odata
Am cazut in acelasi "pacat" ca si tine,adica am facut anuntul la rugamintea unui prieten.Se pare,de fapt asa este,asta dupa ce l-am intrebat iara de starea barci,am aflat ca si prietenul tau ca ar avea un peticblack_velvet921 scrie:eu o recomand la prieteni si cand ma suna inapoi ca lipseste un segment din podea,ca are gauri peticite..asa se face?

Rog moderatori sa inchida acest topic A fost o mare greseala de a mea fapt pentru care imi cer mii de scuze