Vand barca Zodiac 3,1m
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
Vand barca Zodiac 3,1m
Barca e in stare foarte buna, fara petice si are ca dotari: chila gonflabila, podina gonflabila de inalta presiune plus 3 compartimente ( 2 flotoare si al treilea pe chila ), foarte stabila pe valuri, bancuta, vasle, pompa mare cu dublu sens, 2 ancore (umbrela ) cu parame noi, motor Yamaha 8 CP, cizma lunga si inca unul cu cizma scurta descompletat, pentru piese.
La ea mai dau si o vesta de salvare de 90-110 kg.
Pozele le pun pe mail ca sint prea mari. cornel_srbn@yahoo.com
Pret discutabil. Se vinde si fara motor.
Pentru contact sau oferte va rog sa folositi mesajele private sau mailul deoarece imi citesc corespondenta de pe telefon si e posibil sa nu raspund in timp util la postari.
La ea mai dau si o vesta de salvare de 90-110 kg.
Pozele le pun pe mail ca sint prea mari. cornel_srbn@yahoo.com
Pret discutabil. Se vinde si fara motor.
Pentru contact sau oferte va rog sa folositi mesajele private sau mailul deoarece imi citesc corespondenta de pe telefon si e posibil sa nu raspund in timp util la postari.
Re: Vand barca Zodiac 3,1m
Ancora de 6 kg si vesta de salvare ( camo ) se pot vinde si separat.
-
- veteran
Salut Andrei.
Vezi ca ti-am trimis mailul.
am mai trimis un mail. te rog , vreau sa vb la telefon. sunt direct interesat. suna-ma sau da-mi un bip pe nr 0740790038. te rog
Numarul meu este 0727851446. Am raspuns la toate mail-urile primite.bill scrie:am mai trimis un mail. te rog , vreau sa vb la telefon. sunt direct interesat. suna-ma sau da-mi un bip pe nr 0740790038. te rog
Salut. Am raspuns la toate mailurile insa nu-mi dau seama dupa nick-uri daca ai fost si tu inclus sau trebuie sa vorbim?Danoc scrie:Mail...si de la mine.
pizdoasa rau barca, merita fiecare banut.