stella 2500 fd ultra ieftin
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
-
- senior
Re: stella 2500 fd ultra ieftin
Pret nou stella 2500 fd 1700 lei si tambur de rezerva original "nou-nepipait" 450 lei. Cine le cumpara impreuna "la pachet" primeste o reducere substantiala. ma intereseaza schimb doar cu mulinete daiwa new certate noi sau exist fara zgarieturi, lovituri si cu atella mai mare (marimea 3000-4000) - FD sau FE
Ce reprezinta pretul afisat ( 450 Ron) ? . Un pret final pt mulineta ?
-
- senior
ha. ha. stii ce-i aia stella? nu e o fata si nici un papy.Cristi Y scrie:Ce reprezinta pretul afisat ( 450 Ron) ? . Un pret final pt mulineta ?
Prietene am 6 mulinete Stella printre care si o Stella Millennium 2500 SS ( editie limitata) , daca te uiti la postarile mele anterioare ( din ianuarie) vei vedea ca am cumparat un tambur de 3000 FD (NOU) cu 420 Ron ( de la Flavius din Arad ) de aia te-am intrebat despre ce este vorba in anuntul tau cand spui 450 Ron , asta in context cu titlul care spune " ULTRA IEFTIN "
p.s. dupa vreo 12 ani de competitii si vreo 5 campionate mondiale probabil ca ma pricep un picut la mulinete , dar ... nu asa de bine ca tine
apropos , de ce o vinzi asa ieftin ???

p.s. dupa vreo 12 ani de competitii si vreo 5 campionate mondiale probabil ca ma pricep un picut la mulinete , dar ... nu asa de bine ca tine

scuze pt.intarziere dar este pt un prieten.poti pune te rog niste poze?multumesc frumos.
Cristi Y fara suparare dar din postul lui reise clar :
"Pret nou stella 2500 fd 1700 lei si tambur de rezerva original "nou-nepipait" 450 lei"
"Pret nou stella 2500 fd 1700 lei si tambur de rezerva original "nou-nepipait" 450 lei"
www.pentrupescuit.ro
-
- senior
Pentru ca. Oricum tu ai 6. De ce te mai intereseaza? Cauti in chilipir ceva?Cristi Y scrie:Prietene am 6 mulinete Stella printre care si o Stella Millennium 2500 SS ( editie limitata) , daca te uiti la postarile mele anterioare ( din ianuarie) vei vedea ca am cumparat un tambur de 3000 FD (NOU) cu 420 Ron ( de la Flavius din Arad ) de aia te-am intrebat despre ce este vorba in anuntul tau cand spui 450 Ron , asta in context cu titlul care spune " ULTRA IEFTIN "
p.s. dupa vreo 12 ani de competitii si vreo 5 campionate mondiale probabil ca ma pricep un picut la mulinete , dar ... nu asa de bine ca tineapropos , de ce o vinzi asa ieftin ???
![]()
Merci Ilie. Cand mergi la atat de multe concursuri nu prea mai ai timp de citit calm in anunt.
intr-adevar nu prea am timp , anuntul l-am citit de pe ipad fiind in delta , la pescuit , de aceea poate ca nu am citit cu atentie ( nu cred ca era un motiv de ironii de prost gust) dar se pare ca nici tu nu ai timp si scrii anunturile in graba asta explicand literele mancate ...sa nu mai vorbim de greselile... deontologice , referitor la chilipiruri ... cine ma cunoaste ar zambi ingaduitor , intrebam de mulineta pt un prieten , eu cumpar numai lucruri noi , din principiu , si nu sunt amator de chilipiruri , in nici un caz la nivelul asta
, am in delta doua salupe cam de 100000 Eur impreuna si sunt saptamanal acolo la pescuit de joia pana duminica . Succes la vanzare
p.s. decat sa ironizezi ieftin pe net mai bine vino in delta la pescuit ca mananca stiuca in draci , rar se intalneste cineva cu asa fenomen

p.s. decat sa ironizezi ieftin pe net mai bine vino in delta la pescuit ca mananca stiuca in draci , rar se intalneste cineva cu asa fenomen
-
- senior
Ai dreptate. Si eu scriu de pe in telefon care face spelling si uneori mananc litere. Dar nu scriem carti aici. Fir intins si mai si release nu numai catch.
Sunt cel mai vehement propovaduitor al C&R iar cel ce sustine ca iubeste natura si-o dovedeste singur eliberand, fiind singur intr-un loc unde nu i-l vede nimeni , eu pescuiesc mult pe niste incinte foarte bine administrate unde se practica exclusiv C&R asta fiind motivul pentru care pot avea 60 de capturi intr-o zi de pescuit ( vinerea trecuta) trofeul fiind de 8 kg . In zonele libere din pacate daca te intalnesti cu o stiuca de 2 kg te poti considera norocos