stella 2500 fd ultra ieftin
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
-
- senior
stella 2500 fd ultra ieftin
vand stella 2500 fd, japan - folosita 1 an - ireprosabila. are toate accesoriile din fabrica si husa neopren si piesa de mana stanga si saibe (nefolosite) si cutia de carton, toate impecabile.
pret mulineta 1750 lei (ron) si bonus!!! tambur de rezerva nou "nepipait" - la doar 300 lei (dar se da numai cu mulineta). la plata in cont trimit coletul cu curier eu. altfel se plateste ramburs de client si cu taxa de intoarcere. dupa incasare voi returna taxa de intoarcere intr-un cont. in Bucuresti pot sa ma intalnesc sa o predau personal. accept schimb (si diferenta dupa caz) doar cu Daiwa Certate 2000 modelul New Certate sau Daiwa Exist/Steez model 2011 - 0 marimea 2000 sau 2508 sau 3000-4000.
trimit poze doar pe email, pentru oferte serioase.
va astept cu drag
pret mulineta 1750 lei (ron) si bonus!!! tambur de rezerva nou "nepipait" - la doar 300 lei (dar se da numai cu mulineta). la plata in cont trimit coletul cu curier eu. altfel se plateste ramburs de client si cu taxa de intoarcere. dupa incasare voi returna taxa de intoarcere intr-un cont. in Bucuresti pot sa ma intalnesc sa o predau personal. accept schimb (si diferenta dupa caz) doar cu Daiwa Certate 2000 modelul New Certate sau Daiwa Exist/Steez model 2011 - 0 marimea 2000 sau 2508 sau 3000-4000.
trimit poze doar pe email, pentru oferte serioase.
va astept cu drag
-
- senior
Re: stella 2500 fd ultra ieftin
precizare. tamburul este separat de pretul mulinetei (deci se aduna la pretul ei) dar este bonus pretul in sine. eu am platit pe el 450 lei deci este un pret "bonus" cel putin raportat la pretul platit de mine. zic unii ca ei cumpara in mod frecvent cu 300 tamburu' de stella aici pe rapitori.ro (eu n-am vazut decat 2-3 oferte toate trecute de 400 si din care unul l-am luat eu).
nu este o polemica asa ca nu mai dau nici raspunsuri nici alte clarificari pe aceasta tema. anuntul nu este pentru necunoscatori sau oportunisti, ci pentru cei interesati sai aiba o mulineta buna, la un pret normal si cu o mica bonificatie prin pretul tamburului (o mulineta asemanatoare s-a scos la vanzare in aceleasi conditii la 2300 lei mai acum o luna).
de acum raspund doar la intrebari legate de anunt si nu la polemici.
multumesc anticipat pentru timpul salvat.
nu este o polemica asa ca nu mai dau nici raspunsuri nici alte clarificari pe aceasta tema. anuntul nu este pentru necunoscatori sau oportunisti, ci pentru cei interesati sai aiba o mulineta buna, la un pret normal si cu o mica bonificatie prin pretul tamburului (o mulineta asemanatoare s-a scos la vanzare in aceleasi conditii la 2300 lei mai acum o luna).
de acum raspund doar la intrebari legate de anunt si nu la polemici.
multumesc anticipat pentru timpul salvat.
-
- veteran
Nu e rautate si nici polemica...e realitate http://www.rapitori.ro/forum/vand-mulin ... 19573.html 

-
- senior
realitate sau oportunitate?andrei-ovidiu scrie:Nu e rautate si nici polemica...e realitate http://www.rapitori.ro/forum/vand-mulin ... 19573.html
De la "un pret normal" si pana la "ultra ieftin"e cale lunga, nu?salauldeolt scrie:...anuntul nu este pentru necunoscatori sau oportunisti, ci pentru cei interesati sai aiba o mulineta buna, la un pret normal si cu o mica bonificatie prin pretul tamburului (o mulineta asemanatoare s-a scos la vanzare in aceleasi conditii la 2300 lei mai acum o luna)...

-
- senior
da si nu. si 150 lei poate fi o reducere mare.
se poate un nr de tel.pt. mulineta?multumesc.
-
- senior
ai mpclau29 scrie:se poate un nr de tel.pt. mulineta?multumesc.
-
- senior
am dat mp cu nr telefon. de ce ai cerut acest numar daca nu ma suni?salauldeolt scrie:ai mpclau29 scrie:se poate un nr de tel.pt. mulineta?multumesc.
o fi plecat de 1mai