Cumpar Combo Fly clasa #4 / Lanseta fly clasa #4 !
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
Cumpar Combo Fly clasa #4 / Lanseta fly clasa #4 !
Cumpar Combo FLY clasa #4. Firul nu este neparat sa fie inclus in combo pentru ca oricum as prefera sa-mi iau un fir nou. Accept si oferte de bete fara mulineta.
Sculele nu trebuie sa fie neaparat noi, DAR trebuie sa fie de calitate. Astept oferte pe PM cu rugamintea sa fie insotite si de un pret.
Sculele nu trebuie sa fie neaparat noi, DAR trebuie sa fie de calitate. Astept oferte pe PM cu rugamintea sa fie insotite si de un pret.
Re: Cumpar Combo Fly clasa #4 / Lanseta fly clasa #4 !
up 

Inglorious Muzkars - I tye me flyz n'I fly me tiez
mandru proprietar de pisicuta...
mandru proprietar de pisicuta...
Ai alocat un buget pentru aceasta achizitie ?
-
- veteran
Ar fi ok sa definesti clar ce vrei
1. Lungime lanseta / in ft.sau cm (de ex. 8`ft. / 2.44cm)
2. Actiune (moderat-fast / fast )
3. Daca sa fie din 2 bucati sau din 4 bucati
Am de vanzare
1. Cabela`s TLr 8`ft. #5 care rela este clasa 4. Este din 2 bucati,actiune moderat-fast, foarte usor 2.8 oz. / 79g.
Pot sa il dau cu tub de cordura(115$) sau fara(95$). LAnseta este absolut noua
2. Redington RS4 / 8`6``ft. / #5 / 4pc. actiune moderat-fast . Am schimbat inele cu unele mult mai usoare/ light wire is le-am repozitionat pe splin. Are la activ doar 2 pescuituri.
Are tub de cordura, pret- 800 RON
cristian.gab@gmail.com
1. Lungime lanseta / in ft.sau cm (de ex. 8`ft. / 2.44cm)
2. Actiune (moderat-fast / fast )
3. Daca sa fie din 2 bucati sau din 4 bucati
Am de vanzare
1. Cabela`s TLr 8`ft. #5 care rela este clasa 4. Este din 2 bucati,actiune moderat-fast, foarte usor 2.8 oz. / 79g.
Pot sa il dau cu tub de cordura(115$) sau fara(95$). LAnseta este absolut noua
2. Redington RS4 / 8`6``ft. / #5 / 4pc. actiune moderat-fast . Am schimbat inele cu unele mult mai usoare/ light wire is le-am repozitionat pe splin. Are la activ doar 2 pescuituri.
Are tub de cordura, pret- 800 RON
cristian.gab@gmail.com
In principiu m-ar interesa ceva de 9', sau lungimi apropiate. As vrea de asemenea sa nu fie prea tzapana, ca sa fac un drill cat de cat si cu pestii de talie mica
Cat despre numarul de bucati din care sa fie compusa, sincer nu prea am reusit sa-mi dau seama ce efect are asupra lansetei.

Ti-am trimis PM. 8' sau 8'6'' este o lungime potrivita pentru clasa 4, dar asta tine de preferintele fiecaruia.
Born to F.i.s.h, Forced to Work ...
I need a 6-month Fishing Trip ... Twice a Year
I need a 6-month Fishing Trip ... Twice a Year
Da Tux, ms de oferta.. Mai astept sa vad ce oferte mai primesc si pe urma ma decid.. Oricum am doar 3 oferte pana acum 

Bugetul nu e batut in cuie.. Sa zicem ca as fi dispus sa dau un maxim de 150 euro pe un combo decent pt un incepator.. Ma intereseaza scule mai finute putin, pt ca intentionez sa pescuiesc pesti de talie mica (clean, pastrav, etc...) si vreau sa ma drill-uiesc putin cu ei, nu sa-i scot din apa ca pe carpecoscal scrie:Ai alocat un buget pentru aceasta achizitie ?

S-a rezolvat. Multumesc frumos pt oferte! Se poate inchide