Cumpar Avid
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
Cumpar Avid
Cumpar un Avid de 2.13 m si 10-21 gr nou sau in stare foarte buna. Astept oferte pe MP. Multumesc.
Re: Cumpar Avid
salut,
mai bine mergi la Caius, cred ca poti sa negociezi si ai garantia unui lucru nou, ca sa nu mai vorbim de garantia limitata oferita de producator.
mai bine mergi la Caius, cred ca poti sa negociezi si ai garantia unui lucru nou, ca sa nu mai vorbim de garantia limitata oferita de producator.
Astept oferte in continuare ! Merci motanule, joardele de la Caius le-am vazut la expozitie si e smechere dar si scumpe ... Daca insa el scorneste un sistem de 2-3 rate le va vinde in timp record
Nu e gluma , la noi in romania s-au vandut si lansete in leasing, cu contract, cu asigurare, cu tot dichisul.

pt ca numa in Romania oamenii se intind mai mult decat ii plapuma ! 

Nu termin o relatie cu o femeie pana nu o vizitez in trei locuri !
-
- veteran
Ai dreptate colegu ' unul dintre acestia e la tine in oras.grecu scrie:pt ca numa in Romania oamenii se intind mai mult decat ii plapuma !

pescuitul nu e tir cu arcul...asa ca insistati!
Peste tot oamenii au tendinta sa se intinda mai mult decat le e plapuma, ca doar traim in vremuri consumiste si ani la rand s-a promovat treaba asta in draci (cumperi acum si platesti la anul) dar apoi multi dintre ei se frig la degete. Unii invata ceva din asta dar altii sunt masochisti si se obisnuiesc cu arsurile
. Restul e kn kn.

o alternativa la AVID este si un Shukan de 2.10, doar ca este 10/30 si este mult mai ranga (scula nu userul) si foarte senzitiv.
asta daca mai gasesti unul in conditii bune.
asta daca mai gasesti unul in conditii bune.