St croix reign 9,6#8, actiune moderata,din 4 bucati, stare buna, cu tub original
un bat pe care l-am luat cu ceva timp in urma pentru stiuca si cum mai am unul si nici la stiuca nu am fost in ultimi 2 ani poate isi gaseste un alt proprietar, am dat cu el cu buny de 10 cm si merge destul de bine adica de la o clasa 8 nu va asteptatii sa dati iepurii la 30 de m dar un 20 25 se poate cu ceva exercitiu la cast
400 ron
shimano biocraft ev7,6#4, actiune moderat rapida nu ai senzatia de bata e placut ca actiune, modificat manerul subtiat, cu tub pvc imbracat in material negru, este din 3 elemente, original nu are tub i-am facut eu, zic ca merge foarte bine cu uscate pe rauri mici si medii adica de la paraiasele din fagaras pana la cris sau mures in chei, pastrav lipan sau clean, am iesit astazi la un casting cu el merge fara efort in distante in jur de 15 m am facut si o incercare de cast la distanta si am reusit ceva la 27 de pasi ceea ce cred ca e super bine pentru un bat de clasa 4 si 7,6 lungime la -7grade daca te intedeseaza poti suna, am lasat numarul
300ron
COMBO
Mulineta Okuma SLV 4-5 si un snur Scientific Anglers de clasa 4
Cormoran Flycor 8#4-5 actiune moderata,din 2 bucati, stare buna, cu tub pvc imbracat in material negru facut de mine, cred ca il stie mai toata lumea ca bat de incepatorii, are plusuri din partea celor pragmatici sau cu buget redus si minusuri din partea celor cu pretentii si buget mai mare, eu cred ca e un bat pentru cei care nu au alocat buget mare pescuitului dar vor sa merga la pescuit si sa se bucure de ceea ce insemna pescuit la musca
300ron
George 0745.787.917 sau mp
St croix reign 9,6#8, shimano biocraft ev7,6#4, Flycor 8#4-5
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
Re: St croix reign 9,6#8, shimano biocraft ev7,6#4, Flycor 8
ai mp
Numai bine
Cosmin
Numai bine
Cosmin
"In fiecare zi ne batem joc
De pasari ,de iubire si de mare
Si nu bagam in sema ca in loc
Ramane un desert de disperare ."
Romulus Vulpescu
De pasari ,de iubire si de mare
Si nu bagam in sema ca in loc
Ramane un desert de disperare ."
Romulus Vulpescu
Slv-ul si snurul ce pret au?
le dau doar impreuna cu cormoranul
biocraftul rezervat
biocraftul rezervat
ala la 10 cm nu e bunny, e zonker....bunny e la 20 
da nu mai merge dealu' pe flyforum ?
vanzare buna....

da nu mai merge dealu' pe flyforum ?

vanzare buna....
Inglorious Muzkars - I tye me flyz n'I fly me tiez
mandru proprietar de pisicuta...
mandru proprietar de pisicuta...
Hell,intreb si eu de ele de 2 sapt..nu vrea omu separat...si,ce faci u cu clase de astea de obleti?Vrei senzatii tari cu strimeru?:))
St croix reign 9,6#8, actiune moderata,din 4 bucati, stare buna, cu tub original
un bat pe care l-am luat cu ceva timp in urma pentru stiuca si cum mai am unul si nici la stiuca nu am fost in ultimi 2 ani poate isi gaseste un alt proprietar, am dat cu el cu buny de 10 cm si merge destul de bine adica de la o clasa 8 nu va asteptatii sa dati iepurii la 30 de m dar un 20 25 se poate cu ceva exercitiu la cast
350 ron
350 ron