vand/schimb lanseta si mulineta spinning
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
mai este valabil
am 2 lansete aproape noi lineaeffe 3.90 3 tronsoane, de crap arata impecabil 4 iesiri la dunare te intereseaza?
Re: mai este valabil
lansete am apucat sa-mi cumpr, sunt interesat de lanseta spod, mulineta spod, saltea receptie, swingeri, cutii, genti, accesorii nadire etc.red4dogs scrie:am 2 lansete aproape noi lineaeffe 3.90 3 tronsoane, de crap arata impecabil 4 iesiri la dunare te intereseaza?
red4dogs scrie:iti dau la schimb 2 mulinete Okuma Sting Ray folosite de cate ori , aproape noi , fir de 0.33 carp expert, pus acum 1 luna pe amandoua! da-mi un semn daca esti interesat ca vad ca vrei da le vinzi de o gramada de timp!![]()
Imi pare rau nu pot sa le dau pe cele 2 mulinete, vreau ceva mai robust pentru crap.
Vreau sa le vand sau schimb dar cu ceva folosibil nu cu ceva care sa stea cum stau si batul si mulineta aceasta degeaba prin raft, poate se dau asa greu ca se asteapta o reducere mai mare de pret dar pe degeaba nu se pot da, eu consider ca e un pret destul de corect pt ca sunt noi iar si eu la randul meu cand le-am achizitionat am dat o gramada de bani pe ele si din pacate m-am reprofilat pe pescuitul la crap.
ms de oferta!!!