numai pentru persoane fizice, vanzari ocazionale
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
-
ranga
- veteran

Asta-i tare .... mai avea si bonusuri in pachet .
PS: din cate stiu , exista posibilitatea desfacerii coletului de fata cu agentul postal , pentru confirmarea veridicitatii . Asta
numai daca expeditorul bifeaza aceasta optiune la trimiterea coletului .
O idee pentru cei suspiciosi .
Este adevarat ca s-au intamplat cazuri in care , in loc de produse , in pachet se afla o caramida sau orice altceva decat trebuia sa fie .
-
Sami
- veteran

Tot mai bun e curieratul rapid chiar daca e putin mai scump,dar macar ai posibilitatea sa vezi produsul inainte.Mai ales in cazul produselor folosite pentru ca fiecare are un alt mod de evaluare.
Problema e ca nu toate firmele te lasa sa verifici,dar daca cauti gasesti.
Va spun pe privat ce folosesc eu.

-
ranga
- veteran

Parerea mea e ca nu se merita niste bani in plus pentru acelasi serviciu , doar in cazul in care coletul contine valori mari sau obiecte perisabile .
In orice situatie data , expeditorul nu poate trimite un colet fara buletin .

Oricand ai la dispozitie un nume si o adresa a lui .

-
adi c.
- senior

Nu stiu cata incredere aveti in mine,dar stiu ca in toby puteti avea. Bila alba pentru toby cu scuze pt. intarzierea cu care am scris aici.
-
GabrielP
- utilizator nou

Bila alba pentru STRADIC.

-
mcfish
- utilizator constant

Multumiri lui R
yobi ... pentru
Yo-zuri!

-
Sami
- veteran

Indian Larry scrie:

Nu ajuta cu nimic faptul ca ai adresa si buletinul lui,legal vorbind,iar costurile pentru a incerca asa ceva ar depasi costurile unei firme de curierat rapid la care ai posibilitatea sa verifici integritatea produselor.
-
kzoli
- veteran

Sami scrie:Indian Larry scrie:

Nu ajuta cu nimic faptul ca ai adresa si buletinul lui,legal vorbind,iar costurile pentru a incerca asa ceva ar depasi costurile unei firme de curierat rapid la care ai posibilitatea sa verifici integritatea produselor.
Corect, dar daca ai ocazia sa treci pe la el prin localitate, macar arunci o caramida, un bolovan de bun gasit prin geam... sa gandesca si el un pic

... cu conditia sa stea la parter sau macar la et 1....
Stiu pe cineva din Alba care a patit

pentru un router ....
Oricum e bine sa te asiguri si sa te informezi inainte sa vinzi sau sa cumperi ceva altfel poti avea neplaceri si de costuri ....
-
Sami
- veteran

kzoli scrie:Sami scrie:Indian Larry scrie:
Oricum e bine sa te asiguri si sa te informezi inainte sa vinzi sau sa cumperi ceva altfel poti avea neplaceri si de costuri ....
Eu spun ca fiind indivizi diferiti avem perceptii si pareri diferite.In cazul produselor second eu ca vanzator poate mi se pare produsul pe care il vand(subiectiv sau nu) in stare excelenta iar alta persoana sa aiba o parere diferita,avand sau nu dreptate. Daca ii trimiti produsul prin Posta Romana si sa nu aiba posibilitatea sa il vada decat dupa ce il achita omul acuza.
Exemplu: Trimiti un produs fragil,lanseta de exemplu, iar cei de la Posta o trantesc si se zgaraie sau i se rupe un inel. Ce faci ca si cumparator? Il acuzi pe vanzator,iar acesta saracul a trimis lanseta in stare excelenta.
Cred ca la produse ieftine pana la 100 lei,shaduri,voblere etc se mai merita,dar la produse mai scumpe ...nu prea m-as risca.Ori mai ajungi in localitatea expeditorului sa ii spargi geamul ori nu mai ajungi

) sau mai ajungi si la Politie daca esti ghinionist