vand lanseta sert splinter 2102
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
vand lanseta sert splinter 2102
Vand: 1- lanseta sert splinter 2.10 ,din 2elemente,putere 7-20 gr. actiune de varf, 5 inele sic. greutate125 gr. Lanseta am cumparat-o in 2010 de la mim-team,este nou nouta, in husa originala, o vand pt.ca dupa aceea am cumparat si o lanseta excalibur ,pe care oricum nici pe aceasta nu o folosesc,eu fiind un pescar de stationar (varga,shefield), si cateodata si la rapitori. Pret 100 ron.neg. 2- Mulineta okuma avenger AV20a,noua ,putine urme pe ea ,(am tinut-o in valigeta fara cutia ei).Pret 90 ron neg. Are tambur de rez.Produsele sunt noi ,garantat. Se accepta si schimburi cu mulineta okuma lb 60. tot la fel sa fie noua+ diferenta. Poze nu prea ma pricep sa pun dar le gasiti pe alte site.[/list]
- haprian ionel
- veteran
http://www.totalfishing.ro/mulineta-oku ... -5265.html
Asta- mulineta ? Daca e asta cu transportul e mai scumpa decat in magazin ...
Asta- mulineta ? Daca e asta cu transportul e mai scumpa decat in magazin ...
- haprian ionel
- veteran
La varsta mea am vazut si am auzit multe,de certat nu-mi trebuie nici atat . Adevarat ce spui,dar asta era in prima postare, apoi am revenit si am scazut pretul si am scris ca pe ambele (set) le vand cu 150ron sau la schimb. Corect? Dvs a-ti intrebat dupa cea de-a doua postare, iar daca dorea-ti doar mulineta, putea-ti sa intrebati daca se vinde separat mulineta si cat cer pe ea. De aceea este forum ca sa putem discuta. PS. cred ca, criza sau recesiunea asta ne- a inrait mai rau ca pe timpul lui ceasca.Sanatate si fire intinse!