Filme pentru pasionatii de fly fishing!

numai pentru persoane fizice, vanzari ocazionale

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori

Închis
HAYABUSA_COSMIN
utilizator constant
utilizator constant

Filme pentru pasionatii de fly fishing!

Mesaj de HAYABUSA_COSMIN » 30 Noi 2010, 20:08

Dat fiind faptul ca am gasit prin intermediul site-ului sa cumpar reviste de care sunt interesat m-am gandit ca as putea pune spre vanzare colectiile de filme despre pescuitul sportiv al rapitorilor(strict!) ce le-am acumulat in ultima perioada!(nu intrebati cum! :D )

Voi incepe cu o colectie completa pentru adevaratii pasionatii de fly ce insumeaza 37 de filme(37.5GB) si voi continua pe masura ce le sortez din dvd-uri si hdd-uri externe.
Acestea vor fi expediate pe suport dvd.
Consider ca pretul de 70ron ptr intreaga colectie ar fi unul rezonabil tinand cont ca se vor inscriptiona un nr considerabil de dvd-uri,lucrare ce va dura o intreaga zi.
accept si schimburi de produse.
Pentru detalii si nelamuriri va stau la dispozitie pe PM, forum si la mail hayabusa_cosmin@yahoo.com(idem si ca id messenger)

Urmeaza filme despre pescuitul stiucii si al salaului!

T.Adrian
veteran
veteran

Mesaj de T.Adrian » 30 Noi 2010, 20:36

Scump.

PS: ca sa nu zici ca sunt rau, uite aici exemplu. E un topic dedicat lucrului pe care incerci tu sa il faci si e gratuit http://www.rapitori.ro/forum/viewtopic. ... me+pescuit
Acum, fiecare cu ideea lui :!: unii impart anumite aspecte ale pescuitului, altii nu :roll:
Nici o fapta buna nu ramane nepedepsita.

caracalina
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de caracalina » 30 Noi 2010, 23:29

Vreau si eu un set de DVD-uri. Adresa am trimis-o in mp.
BR
caracalina

stefanflorin
veteran
veteran

Mesaj de stefanflorin » 30 Noi 2010, 23:38

Vezi ca ce incerci tu sa faci se numeste "piraterie" si se pedepseste cu inchisoare. Una e sa sharezi un film luat de pe nu stiu ce torrent alta e sa il vinzi. Mare grija!!

HAYABUSA_COSMIN
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de HAYABUSA_COSMIN » 01 Dec 2010, 00:11

Dat fiind faptul ca mi se duce grija aici in cadrul site-ului si nu doresc a incurca ma vad nevoit sa ma retrag amiabil deoarece vad ca pe zi ce trece se pune accent pe polemica in cadrul forumului de vanzari,uitandu-se scopul initial!:( .
Multumesc colegilor de forum bine intentionati! :D (atata timp cat produsul vine in carcasa originala cu cod de bare verificabil si factura de achizitie de pe,,amazon'' nu consider ca se incadreaza in patima pirateriei.M-am gandit ca ar fi de folos cuiva,dat fiind faptul ca singurul acces la filme este un link pe o pagina de download manele pe care nu am de gand sa accesez in veci.)

-daca imi poate explica un mai bun cunoscator cum pot shara cele 147,3 gb de filme cu referire la pescuitul tuturor rapitorilor(fara sa parlesc laptop-ul) o fac cu cea mai mare placere!

P.S.grijulii pot dormi linistiti caci cardurile folosite sa imi comand filmele nu aveau clonate codurile dumnealor!

Multumesc pentru gazduire si rog respectuos un moderator sa inchida acest topic!Va multumesc anticipat!

Închis