Cumpar bat stiuca!
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
Cumpar bat stiuca!
Salut!
As vrea sa-mi iau un bat pentru stiuca si nu m-am decis intre:
-Shimano Catana Spinning BX 240 M 10-30gr;
-Maver Spinner Esox 2,40 / 10-25gr.
Ce parere aveti? Care se preteaza mai bine pescuitului pe un rau de 10-15 m latime? Aveti asa ceva de vanzare?
Cu respect!
As vrea sa-mi iau un bat pentru stiuca si nu m-am decis intre:
-Shimano Catana Spinning BX 240 M 10-30gr;
-Maver Spinner Esox 2,40 / 10-25gr.
Ce parere aveti? Care se preteaza mai bine pescuitului pe un rau de 10-15 m latime? Aveti asa ceva de vanzare?
Cu respect!
-
- veteran
pe un rau de 10-15m pe la noi nu stiu daca se preteaza naluci mai mari de 10-15grame...
maver esox 2.10 7-20 care il are tali e numa bun
sau ceva asemanator... pana in 2.10m si ca putere pana in 20grame
p.s. parerea mea e sa renunti la betele de la shimano (mie sincer nu'mi plac absolut deloc din nici un pdv, iar maver-jaxon-daiwa au bete cu un raport calitate pret bun gasesti destule pe toate 'gusturile' pana in 150-200lei)
maver esox 2.10 7-20 care il are tali e numa bun

p.s. parerea mea e sa renunti la betele de la shimano (mie sincer nu'mi plac absolut deloc din nici un pdv, iar maver-jaxon-daiwa au bete cu un raport calitate pret bun gasesti destule pe toate 'gusturile' pana in 150-200lei)
Va multumesc pentru raspunsuri! Stiu ce inseamna puterea de aruncare, dar am observat totusi o corespondenta intre capacitatea unei lansete de a arunca diferite greutati si rezerva ei intr-un dril cu un peste. Adica, cu cat are o putere de aruncare mai mare cu atat face fata mai bine la un peste mai mare. Sau gresesc?
Lansete usoare cat si grele am. De aceea as dori una medie, cam pana la 25-30gr, deoarece vreau sa experimentez niste voblere mai mari (grele) si bineinteles de 2,40m. Am gasit uratele si rautacioasele unde se ascund.
Numai bine!
Lansete usoare cat si grele am. De aceea as dori una medie, cam pana la 25-30gr, deoarece vreau sa experimentez niste voblere mai mari (grele) si bineinteles de 2,40m. Am gasit uratele si rautacioasele unde se ascund.
Numai bine!
Valy....Iti recomand 2,70 m daca poti sa iti cumperi.Zonele de care mentionai te ajuta batul cu cat este mai lung.Parerea mea!valy36 scrie:Raul pe care dau eu, este cu multe tufisuri si crengi care se lasa de la mal peste luciul apei si 30 de cm in plus ma salveaza sa nu agat si sa am un control mai bun asupra firului si nalucii, nu mai vorbesc si de momentul cand am intepat ceva. De asta vreau ceva de 2,40m.
Numai bine!