DULAP ORGANIZATOR

numai pentru persoane fizice, vanzari ocazionale

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
semlecangheorghe
veteran
veteran

DULAP ORGANIZATOR

Mesaj de semlecangheorghe » 22 Sep 2009, 09:36

Vind dulap organizator,poza o gasiti la anunturi,mobil,poate tine pina la 6 lansete+cutii cu jiguri,woblere si alte chestii,plus geanta.Printre altele ,contribuie la linistea familiei deoarece jigurile ratacite,woblerele fara triple,tamburii de rezerva,sau alte chestii,pe care ceilalti nu le inteleg,isi vor gasi locul,fara sa mai stea aiurea pe polita din baie,in hol,sau doamne fereste sa ajunga prin camera copilului....Astfel fiecare v-a avea acasa un mic colt al pescarului numai pentru el.

Neamtul
veteran
veteran

Mesaj de Neamtul » 22 Sep 2009, 22:02

Unde la anunturi gasesc pozele?Nu inteleg.

srb
veteran
veteran

Mesaj de srb » 22 Sep 2009, 22:27

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 23 Sep 2009, 06:36

O sa pun niste poze mai acatarii,astea au fost facute cu telefonul.Cel care face dulapurile,zice ca le poate face in mai multe culori sau marimi.

Adelin
Moderator
Moderator

Mesaj de Adelin » 23 Sep 2009, 10:58

Ar fi fain sa poti cumpara asa ceva, ca pe Cabela's americanii le vand de pe vremea bunicii cand la noi se pescuia cu bambus si piper. De ce sa nu aiba pescarul coltzisorul lui in care toate sa fie organizate si aranjate frumos, ca la carte, sa nu mai fie tensiuni cu nevasta care ii reproseaza ca e dezordine si ca nu mai are loc de sculele lui.Ma bucur ca cineva s-a gandit sa faca asa ceva pt vanzare numai sa fie cine sa cumpere.Eu mi-am facut mai demult asa ceva si am vazut ce inseamna sa fie toate in ordine la locul lor.
Când crezi ca sti pescuit apare ceva si iti da peste cap toate teoriile...
WSB CLUB

vali stratonov
veteran
veteran

Mesaj de vali stratonov » 23 Sep 2009, 11:22

semlecangheorghe scrie:O sa pun niste poze mai acatarii,astea au fost facute cu telefonul.Cel care face dulapurile,zice ca le poate face in mai multe culori sau marimi.
Asta era si ingrijorarea mea ...ca dulapul din poza e mult prea mic pt. nevoile mele ... :D :D si ar mai fi ceva ...cei care pescuim mult din barca am avea nevoie de loc pt. motorul electric si termic +bateriile de rigoare ,ca sa nu mai zic de barca ...
Noua ne-ar cam trebui o camera si nici atunci nu-i sigur ca incap toate ... :twisted:
Oricum ideea e excelenta .
pescuitul nu e tir cu arcul...asa ca insistati!

ovidiu
veteran
veteran

Mesaj de ovidiu » 23 Sep 2009, 14:55

valistrati scrie:
semlecangheorghe scrie:O sa pun niste poze mai acatarii,astea au fost facute cu telefonul.Cel care face dulapurile,zice ca le poate face in mai multe culori sau marimi.
Asta era si ingrijorarea mea ...ca dulapul din poza e mult prea mic pt. nevoile mele ... :D :D si ar mai fi ceva ...cei care pescuim mult din barca am avea nevoie de loc pt. motorul electric si termic +bateriile de rigoare ,ca sa nu mai zic de barca ...
Noua ne-ar cam trebui o camera si nici atunci nu-i sigur ca incap toate ... :twisted:
Oricum ideea e excelenta .
eu vreau sa-mi fac , in genul cum erau dulapurile din armata, cu arme, de tabla cu lacat pentru barca si motor, in curte; acum fac trafic cu ele din beci (cu acces destul de dificil) in sufrajerie si apoi in masina, sau de multe ori intre 2 uichenduri barca ramane in portbagaj si motorul in sufrajerie, :D feng-shui tata! - in cate case de oameni am fost nu am vazut si eu un motor langa televizor... o incantare pentru ochi si o mangaiere pentru suflet... :D pana la urmatoarea partida :))

P.S. sper ca dragostea dintre mine si Andreea sa rezista bine ca altfel.... :roll:
pentru unii este un hobby, pentru altii o pasiune; pentru mine, pescuitul este o stare...

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 23 Sep 2009, 20:52

Poate ne pui o poza cu motorul din sufragerie...cred ca e tare de tot :lol:

Scrie răspuns