Vand :
Produs : Fir textil Power Pro HI VIS YELLOW
Rezistenta : 8 lbs / 10 lbs / 15 lbs
Lungime : 150 yds - aproximativ 137 metri / rola
Provenienta : Statele Unite ale Americii
Specificatii : Sistem ez-spool
Pret : 70 lei / rola.
Pentru informatii suplimentare (cantitati, modalitati de plata, modalitati de trimitere etc.)
astept un e-mail la sau PM.
Specificare : Cantitatile sunt limitate si nu fac obiectul activitatii de comert.
Multumesc anticipat.
FIR TEXTIL POWER PRO - HI VIS YELLOW
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
-
- utilizator nou
Re: FIR TEXTIL POWER PRO - HI VIS YELLOW
simplucristi scrie:Vand :
Pret : 70 lei / rola.
Specificare : Cantitatile sunt limitate si nu fac obiectul activitatii de comert.
...COMÉRȚ ~uri n. Activitate economică de valorificare a mărfurilor prin procesul de vînzare-cumpărare; negoț.

-
- utilizator nou
Re: FIR TEXTIL POWER PRO - HI VIS YELLOW
De acord cu tine....COMÉRȚ ~uri n. Activitate economică de valorificare a mărfurilor prin procesul de vînzare-cumpărare; negoț.
![]()
![]()
![]()
Din pacate , tu ai intrat pe topicul asta, ai citit la repezeala ce ofer, ai trecut cu gandul pe langa toate informatiile utile, si te-ai opintit in afirmatia mea de la sfarsit.
Diferenta dintre noi doi este ca eu vreau sa fac ceva , iar tu nu vrei decat sa pierzi vremea accentuand un detaliu lipsit de importanta, oferindu-mi argumente din DEX.
Daca esti catusi de putin interesat de produsul pe care il ofer spre vanzare , te pot ajuta, daca nu te intereseaza, exista pe toate forum-urile sectiuni de pierdut vremea.
Multumesc frumos pentru precizari.
@ simplucristi
...se pare ca esti "simplu" rau...dupa ce ca iti fac "up" la anunt , te mai si agiti ca si o molecula la caldura.
...vezi ca asta:...COMÉRȚ ~uri n. Activitate economică de valorificare a mărfurilor prin procesul de vînzare-cumpărare; negoț.
se aplica si aici: http://www.rapitori.ro/forum/viewtopic.php?t=9039
...eu zic sa-ti dai doua (2) palme , noi noute, sa te calmezi si sa ai grija cum m-i te adresezi...asta ca sa nu iti explic cat costa o rola de PP
Spor la vanzari !...comerciantule
...se pare ca esti "simplu" rau...dupa ce ca iti fac "up" la anunt , te mai si agiti ca si o molecula la caldura.
...vezi ca asta:...COMÉRȚ ~uri n. Activitate economică de valorificare a mărfurilor prin procesul de vînzare-cumpărare; negoț.
se aplica si aici: http://www.rapitori.ro/forum/viewtopic.php?t=9039
...eu zic sa-ti dai doua (2) palme , noi noute, sa te calmezi si sa ai grija cum m-i te adresezi...asta ca sa nu iti explic cat costa o rola de PP
Spor la vanzari !...comerciantule