Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
-
Fario_nebunu
- veteran

Mim scrie:Acum 8-9 ani luam clean la "visina" ,acele vremuri sunt deja istorie

De ce zici asta? Cumpara un borcan cu compot de visine si pune o fructa pe ac, poate ca merge si asa. Oricum, stiu de la amicii mei ca au prins clean cu porumb din conserva pentru...crap, asa ca poate merge si cu compot. Ama nu stiu cat de inteligent e cleanul ca sa isi dea seama ca nu are de unde sa apara o visina pe apa in martie! Oricum prost nu e. Am incercat de curand sa prind cu musca artificiala care imita o lacusta verde. Evident ca nici un clean sanatos la cap nu a pus gura pe asa ceva!

Dar poate dai peste un sinucigas de macar un kg! Ca tot e primavara acum, faimoasa astenie de primavara sigur se manifesta si la neamul ciprinidelor!
-
grecu
- veteran

pecuitul clenului la visina nu ii deloc istorie io prind in fiecare an la boaba de porumb la fel oricum prefer sa ii prind la spinning cat despre pescuitul la paineil practicam si io cand eram mic.La ce ape bogate au engelzi pun pariu ca daca merg langa el cu un hornet ii dau clasa pe langa paine :evil:
-
Fario_nebunu
- veteran

grecu scrie:pecuitul clenului la visina nu ii deloc istorie io prind in fiecare an la boaba de porumb la fel oricum prefer sa ii prind la spinning cat despre pescuitul la paineil practicam si io cand eram mic.La ce ape bogate au engelzi pun pariu ca daca merg langa el cu un hornet ii dau clasa pe langa paine

Nu fi atat de sigur! daca cel care da la stationar si-a nadit locul si tu pescuiesti putin lateral fata de acest loc nadit nu ai cum sa prinzi cat el. Nadirea atrage pestele pasnic. Cu voblerul ilprinzi daca intri pe locul nadit de altul sau daca se strange cleanul din cauza naturale intr-un loc si e si activ dpdv alimentar!
-
fishi
- veteran

Pe apa din film daca dai cu un vobler spargi toti clenii.Nici nu se compara cu pescuitul la paine.Si talia pestilor(cleni) va fi mai mare in functie de marimea voblerului.

-
grecu
- veteran

-
edâ„¢
- veteran

-
mai fratzilor eu o sa incerc

dar cu ingrediente de ale noastre

si sa vad ce iasa ca m-au inebunit sambata

la suprafatza numai submarine care sareau la puful ala alb cazut de la salcii

-
SVF
- veteran

walking the dog,"a plimba cainele",vobler fara barbeta cu bile,ptr.avat la noi.

-
OvidiuRus
- veteran

nu cred ca merge la clean ....
-
Adi_
- veteran

Fario_nebunu scrie: Ama nu stiu cat de inteligent e cleanul ca sa isi dea seama ca nu are de unde sa apara o visina pe apa in martie! Oricum prost nu e. Am incercat de curand sa prind cu musca artificiala care imita o lacusta verde. Evident ca nici un clean sanatos la cap nu a pus gura pe asa ceva!
dar la buldo ai prins ceva pe Ialomita?

(cateva posturi mai sus...)
"Marea taina a existentei umane nu consta in a trai, ci in a sti pentru ce traiesti" - Dostoievski