pescuit cu naluci, momeli artificiale: oscilante, rotative, voblere, twistere
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
-
jonah
- veteran

-
Michael
- Moderator

bravo! fir intins si multa rabdare,nu te enerva daca la inceput vei pierde niste naluci,recomand sa iesi cu alti pescari mai vechi.
sportivitate si bun simt recomand.
-
Pose
- utilizator constant

am citit tot ce se putea de pe forum, as dori si eu sa incep spinn'ul ceva mai serios, totusi nu m'as descurca sa gasesc un batz, sunt din cluj si m'ar ajuta tare mult un sfat..2..3.

) batzul l'as folosi pentru clean...biban si pestisori deastia mai pitici:P. daca ar fi ceva clujean sa imi raspunda ar fi ok mi'ar fi mai pe inteles si mai simplu!
daca ma gasesti singur pe o insula pustie.....inseamna ca am plecat la pescuit
-
Dornea Ionut
- senior

-
Messenger: dorneai
Mail:
dorneai@yahoo.com
In rest, va... fir intins si peste-n punga...
Ca sa iti dai seama cat de prost esti, trebuie sa gandesti totusi putin

-
grecu
- veteran

la clean si biban folosesc un berkley cherrywood de 2.40 mulineta ryobi ecusima 1000vi si mono de 0.16 cu totul iesi in bani putini in jur de 200 ron
-
gozo
- junior

salutare,fratilor incepand cu toamna asa vreau si eu sa ma reapuc de spining in principal salau si stiuca,as doari si eu niste sfaturii,bete mulinete,imi plac foarte mult betele cu care simti imediat,puternic muscatura si as vrea sa ma specializez mai mult pe salau,as dorii niste sfaturi de bete bune de salau,bete bune de stiuca,naluci,fire sper ca nu v-0am stresat si va multumesc.
-
BygDaddy
- senior

Un aspect important pt raspuns ar fi un buget de care dispui!
L-ati dat jos pe Ceausescu acu il vreti pe Gigi Becali!!!!
-
gozo
- junior

buget,faa limita glumeam,evident ca limitat nici chinezarii dar nici stella de 15 milioane.
-
BygDaddy
- senior

Pe forum o sa gasesti o gramada de discutii despre acest subiect. Asa am facut si io cand m-am apucat de spin, am citit de am rupt, numai ca stii cum e cati pescari ateta pareri. In primul rand cred ca ar fi bine ca pe bat si pe mulineta sa nu dai mai putin de 100 de euro, cred ca sub acest pret in Romania nu gasesti ceva k lumea, poate afara ai prinde ceva un combo, dar aici mai greu. Apoi sa iei toate magazinele la puricat si sa vezi ce bete au, firmele, plaja de greutati, dimensiuni, sa i-ti faci o parere. Dupa care mai intrebi pe forum de modelele care tziau atras atentie ,daca cineva a pescuit cu ele,cum se comporta si din astea.
Io mulinete am 2 de la daiwa exeleru si regal spin aia cu 10 rulmenti iar bete am 2 unu de la Berkley si unu de la Yad amandoua aduse din germania ca la vemea respectiva acolo le-am gasit mai ieftine. Daca ai posibilitatea sa iei de afara in specila dein state ar fi mai bine si la pret si la calitate!
L-ati dat jos pe Ceausescu acu il vreti pe Gigi Becali!!!!
-
ovidiu
- veteran

-
sman scrie:buna!
ma adresez tuturor cunoscatorilor acestui stil de pescuit pentru a cere niste sfaturi.eu pescuiesc la pesti pasnici dar din vara asta voi pescui pe prut,un rau care imi poate satisface si placerea de a pescui la rapitor.
as dori sa-mi cumpar o lanseta, mulineta,fir,etc. si vreau sa cer niste sfaturi pentru a nu gresi.in mod normal investitia mea nu va fi destul de mare.
as vrea sa stiu cam ce lungime ar trebui sa aiba batul si si limitele gramajului nalucii care poate fi lansata. eu am optat pentru un bat de 2,10m si actiune 10-30gr sau 5-25gr.aici sunt un pic cam confuz.poate niste sfaturi de pe forum ma vor ajuta .va multumesc!
daca tu vrei sa te apuci de spin, daca asta crezi tu...
daca vrei sa prinzi un salau la twister...si sa pescuiesti la -2 grade cand afara e lapovita... si vantul urla...sa dai banii pe prostii ca jeliboane colorate.. sa nu mai ai liniste...sa stai o saptamana cuprins de frisoane, pana la al2-lea pescuit daca iti doresti toate astea, mergi la pescuit cu un prieten care stie mai multe decat tine si care te poate invata.. un lucru in plus...asculta ce zice el...iar daca el prinde si tu nu, trebuie doar sa faci ce face el...si mai ales trebuie sa faci totul corect, sa nu te grabesti...sa nu fii cuprins de dezamagire pentru 1-2 partide fara un atac...
si mai ales...relaxeaza-te si ai incredere...in naluci...in nebunia numita pescuit.
pentru unii este un hobby, pentru altii o pasiune; pentru mine, pescuitul este o stare...