Voblere mreana

pescuit cu naluci, momeli artificiale: oscilante, rotative, voblere, twistere

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Paul19992
junior
junior

Voblere mreana

Mesaj de Paul19992 » 18 Iun 2015, 10:19

Salutare , de curand am gasit un loc cu mrene foarte mari am si prins cateva care erau agatate de gura , dar multe le-am ratat din cauza ca erau agatate din alte parti :))

aseara am scapat una foarte mare nici nu am putut tine de ia foarte spectaculos la o cicada strike pro mia rupt ancora asa periculoasa a fost :)

Uite ce ancore bune au cicadele astea :

Imagine
image hosting without registration

De acea va intreb pe voi daca puteti sa imi recomandati niste voblere de mreana pe care a intrat ce sniking ... peste 10 grame :)

o zi buna :respekt:
Strike Pro number one fishing

Paul19992
junior
junior

Re: Voblere mreana

Mesaj de Paul19992 » 18 Iun 2015, 10:34

Imagine
free screenshot software

Daca nu niste ancore de calitate daca puteti sa imi recomandati :respekt:

Sanatate !

Zamfi
veteran
veteran

Mesaj de Zamfi » 18 Iun 2015, 10:47

Inca nu s-au gatat mrenele alea ? De doi ani se scot de acolo fara mila...Noroc ca in curand incepe sa sape acolo draglina si se gata! Ancora cedeaza din cauza curentului si pentru ca mreana e agatata de " salopeta" :evil: Deoarece sunt convins ca nici tu nu eliberezi pestii (ca si ala din Aiud de care ziceai...) nu pot sa-ti fac recomandari :lol:
Pentru a ajunge sa vezi curcubeul trebuie mai intai sa suporti ploaia.

Paul19992
junior
junior

Mesaj de Paul19992 » 18 Iun 2015, 11:00

zamfi , nu credeam ca aud asa ceva de la tine .. ai tot dreptu nu ma cunosti eu am prins 5 mrene una de 1, 9 kg am retinut-o pentru mama ca ea consuma peste eu sa nici nu il vad fript sau alte retete nu consum peste nu imi place .. eu prind si eliberez atat tot :)

Paul19992
junior
junior

Mesaj de Paul19992 » 18 Iun 2015, 11:05

anu trecut am prins 13 avati de acolo in 2 ore de dimineta , si am eliberat tot mai sunt 2 pescari din alba si unu din teius care elibereaza restu ii baga la sac si le dau picioare in cap sa nu se zbata cumva :) te astept intr-o zi acolo sa vezi cum pescuiesc repesct domnu zamfii

Paul19992
junior
junior

Mesaj de Paul19992 » 18 Iun 2015, 11:09

secretu pe mures :) cine vrea sa prinda avat :

Imagine

Zamfi
veteran
veteran

Mesaj de Zamfi » 18 Iun 2015, 11:13

In acest caz imi cer scuze public! Ceva m-a facut sa cred ca faci parte din cei care retin tot! In aceste noi conditii ...accept cu placere invitatia ta !

Ps: si eu am eliberat in dimineata asta un avatoi care era demn de o sacosa de-a prietenului cu Loganul :evil: Sunt un pic iritat ,sincer, de ce se intampla cu oamenii care se dovedesc ...limitati! Poate de aceea uneori mai gresesc ... :lol: In rest :respekt:

Zamfi
veteran
veteran

Mesaj de Zamfi » 18 Iun 2015, 11:15

Paul19992 scrie:secretu pe mures :) cine vrea sa prinda avat :

Imagine
Nu este nici un secret :lol: Multe voblere prind avati ...Uite eu am luat azi pe "celebrul" Crystal Vibe .

Paul19992
junior
junior

Mesaj de Paul19992 » 18 Iun 2015, 11:23

Dl. zamfii chiar te rog eu de sambata pana duminica sunt acolo statu peste noapte vreau sa dau la somn .. daca acepti invitatia as fii incantat sa dau mana cu dvs. pentru ca respect un om asa ca dvs. merita o partida in locul specific pentru ca este foarte multa mreana avat si somn si mai bine prindem noi decat altii care fac conserva din ei si vand la borcan ..

Si crede-ma ca eu pasinea asta o am de la 3 ani de cand am prins primu peste cu undita facuta in ima de tata si cu ac de gamalie ... cateodata respect pestele mai mult ca pe un om sunt nebun ... orice banut il investesc in pescuit si poate si pt asta am prins bine peste am poze de cand eram mai mic cu somn de 20 + si mrene de 6 kg dar nu le pun findca am retinut tot si pozele sunt intrun hal .... nu vreu sa ma dau mare cu asa ceva dar de cand practic c&r este alceva ... :) tin minte cand am prins somnul de 20 + ca nu am avut ce face cu el si imi pare rau de tot pentru ca am inceput sa dau pungi cu peste pe la vecini ca nu se puteau apropia ai mie de el din cauza grasimii , omu cat traieste invata

Zamfi
veteran
veteran

Mesaj de Zamfi » 18 Iun 2015, 11:57

In primul rand nu ma mai domnii :lol: Ca suntem pescari si colegi de forum.De obicei eu sambata si duminica nu pescuiesc...Insa daca esti pe acolo poate trec la o poveste.Desii stii ca e circ ! Iti dau pe mp nr.de tel si ne auzim. :respekt:

Scrie răspuns