pescuit cu naluci, momeli artificiale: oscilante, rotative, voblere, twistere
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
-
pikeman
- veteran

-
daca e iarba la 10-20cm sub apa si soare afara merge popperu linistit si iarna, parerea mea, mai ales ca pestii se mai ridica iarna pe soare..si cei mici - sa nu fie gheata bineinteles

-
empthy_cluster
- veteran

oby 1 scrie:am incercat cu popper ieri si nimic, de fapt a fost un mare nimic cu orice am dat si de asta am pus skiter-ul
eu traiam cu impresia, gresita se pare, ca top-urile sunt naluci de vara,da mai invata omu

sal, ai avut rezultate ai???

, la skiter...
be smart be silent be deadly.....
-
empthy_cluster
- veteran

pikeman scrie:daca e iarba la 10-20cm sub apa si soare afara merge popperu linistit si iarna, parerea mea, mai ales ca pestii se mai ridica iarna pe soare..si cei mici - sa nu fie gheata bineinteles

subscriu la cele spuse de tine

-
Irod
- veteran

empthy_cluster scrie:da erau `grase` si banuiesc ca aveau icre, in legatura cu poperul, unde pescuiesc numai la poper pot da,este multa iarba si pot da doar in ochiuri de apa, recunosc ca a fost o reveletie pentru mine, nu am prins vara asta mai nimik la el, parerea mea ca pe canale unde media apei este de 1-1.5 m potzi da linistit la poper, chiar si cand nu mananca cu pauze mai lungi faci minuni, nu am prins exemplare mari ca le-am ratat

, s-au dus cu tot cu kevlar si poper, dar asta este alta discutie, data viitoare struna incontestabil

cum recuperezi poperul? nu am avut nici o captura cu asa ceva , deci nu prea am incredere in ele, pe de alta parte nici nu am insistat f. mult pe popere .dar oricum ceva sfaturi legate de stilul de recuperare nu ar strica.
A shi daca nu cer prea mult potzi sa imi spui ce popere folosesti shi ce culori?
Eu am cateva popere Rapala dar cum am spus deja , inca nimic la ele.
-
Leba
- veteran

-
empthy_cluster scrie:sambata voi incerca cu popere mari de 9-12, poate reusesc sa le selectez sa intre numai mari

, vedem..
frate, asta cu "naluca mare selecteaza pestele mare" pe mine nu m-a convins. si am insistat, crede-ma. de fapt, cred ca ati vazut la galerie...
-
MihaiV
- Moderator

mai e o conditie: sa fie peste mare in apa respectiva! :lol:
-
Leba
- veteran

-
MihaiV scrie:mai e o conditie: sa fie peste mare in apa respectiva!

este. capturat inclusiv in fata mea. si nu unul. si nu intr-un singur loc de pescuit.
la topic: prima mea optiune la stiuca este voblerul. nu mai vin cu argumente, sunt destule.
-
empthy_cluster
- veteran

@ irod, am luat si pe recuperare liniara, si cu jercuieli urmate de pauze, ce am observat ca atunci cand nu prea mananca pauzele sa fie mai lungi.
ex: arunci poperul si il lasi acolo pana dispar ochiurile de apa si dupa aia il `misti` un pik

, iti pui imiginatia la bataie.....
@leba, posibil sa ai dreptete, personal nu am incercat cu popere mari

, posibil sa iau si mici dar dupa parerea mea sansa sa sara aia mare este mult mai mare, cand vad ceva marunt pe apa `batranele` isi cam conserva energia si nu se prea inghesuie, oricum voi incerca si asha cu 12

-
oby 1
- veteran

in vara in delta din 7 zile in 4 am dat doar la popper(eram3 care faceam asta)si pot spune ca a fost cea mai buna partida de stiuca a mea
-
Zamfi
- veteran

Salutare! Acuma pe bune va rog!A luat careva la popper zilele astea? Ca de 1 dec sunt liber...
Pentru a ajunge sa vezi curcubeul trebuie mai intai sa suporti ploaia.