Spinning la AVAT cu twistere
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
-
- veteran
Spinning la AVAT cu twistere
Sincer sa fiu eu am pescuit la avat numai cu voblere, rotative si oscilante lungi si subtiri, dar deloc cu twistere. Ati dat la avat cu twistere? Daca da cu ce modele si ce rezultate ati avut pana in prezent la plastice? Ce evolutie i-ati imprimat nalucii si cum sunt atacurile?
Merge in aceasta perioada avatul la twister?
Numai bine!
Merge in aceasta perioada avatul la twister?
Numai bine!
Merge foarte bine cu shad alb.Primavara si toamna la adancime,vara cata mai la suprafata.Am prins cu un grub mic de biban un avat de 2 kg,dar a fost un accident,la marimea aceea intra mai mult avatei.Poti sa dai cu grub sidefiu de 6-7 cm,cu rezultate bune.Eu cel mai bine am prins insa la oscilante si rotative.
http://www.easteam.ro
Pestii nu citesc carti!
Pestii nu citesc carti!
-
- utilizator nou
- Wavedancer
- veteran
Nu-mi fac reclama dar citeste articolul meu. Gesesti acolo indicatii generale despre pescuitul avatului si nalucile folosite (inclusiv soft-bait-uri).
You can run, you can hide! But... you'll die tired!
Nush ce sa zic de alea albe si sidefii. Cu alea am prins numa pe ape tulburi. Pe ape limpezi am luat mai mult la voblere si dinre plastice la storm wild eie, sassy shad si slidere(home made, k altfel nu as avea asa ceva in trusa, dupa ce se gaseste pe piatza de la noi).
Eu inca nam luat la grub, dar se ia si la asa ceva, la grub vedre sidef transparent si tot asa un maroniu mai transparent.
Eu inca nam luat la grub, dar se ia si la asa ceva, la grub vedre sidef transparent si tot asa un maroniu mai transparent.
Eu inca nu am luat avat la plastice,dar l-am vazut intr-o emisiune Pescar Hoinar,pe Tarus pescuind la salau,cu shad.In acel timp,un avat tot rapea la suprafata,la vreo 7-8 m de el.A lasat shad-ul pe fir,dar a legat in fata lui,la vreo 30 cm,un mic grub,la prima lansare l-a si scos.In direct.A fost super.se pare ca merge si cu shad,de fapt cu orice naluca ii trece prin fata si-l atrage.
Cel mai bine am luat avat la rotative(suprafata) si oscilante(la fund).
Cel mai bine am luat avat la rotative(suprafata) si oscilante(la fund).
Michael va recomanda Regulamentul forumului
Marius,macar ceva meserie nu ai furat de la el?Nu ai studiat problema,ce facea el in plus si nu faceai tu?MariusC scrie:
Eu am avut placerea sa pescuiesc avat cu Victor Tarus in Delta (la Maliuc la confluenta din capatul satului). Intr-o ora a luat cu shad MT alb sidefiu vreo 10 bucati. Eu.......![]()
![]()
![]()
Michael va recomanda Regulamentul forumului
Eu am luat bine in Delta la muste, dar la plastice, cel mai bine s-au compotat shad-urile de 5-7 cm 1lb-sidef cu spate negru, alb transparent (fluorescent pe intuneric) si la galben-orange shad si brub dar mai mari la 10-12cm. jig mai mare ca sa usureze lanseul la distanta si in rest, avatul facea totul...
Legio - Patria Nostra
Prieteni Pescari _Iasi
Prieteni Pescari _Iasi