El saracu, binevoitor. Mi-a explicat ca la prosti, dar degeaba...Michael scrie:Marius,macar ceva meserie nu ai furat de la el?Nu ai studiat problema,ce facea el in plus si nu faceai tu?
Spinning la AVAT cu twistere
Moderatori: Adelin, johnnybravo, dr.pike, tudor, Moderatori
Daca as avea vreodata sansa sa pescuiesc cu Tarus,cred ca primele 2 ore as sta doar sa-l privesc pescuind,cine stie...mai furam ceva meserieMariusC scrie:
El saracu, binevoitor. Mi-a explicat ca la prosti, dar degeaba...![]()
Michael va recomanda Regulamentul forumului
Pai ce-i asa greu?... Iei un pachet de ficat congelat, 3/4 il tai marunt cubulete, si-l freci cu un pic de malai ca sa-l transfofmi in nada iar restul il pastrezi pt cubulete in carlig. Daca vrei sa fie si mai palpitatnt, adauga si ceva peste(albitura, macrou etc...) tocat bucatele in nada aia apoi alterneaza momeala din carlig...ficat/peste...etc. Sa vezi ce distractie iti asiguri!
Pt asta cauta un loc unde se aciueaza bibi ca sa nu stai o vesnicie pana vin cativa din vecini, la masa.
Si mai e ceva!...
Tine la indemana o lanseta cu ceva blinker pe ea... S-ar putea ca din cand in cand sa te deranjeze cate o stiuculita...
Pt asta cauta un loc unde se aciueaza bibi ca sa nu stai o vesnicie pana vin cativa din vecini, la masa.
Si mai e ceva!...
Tine la indemana o lanseta cu ceva blinker pe ea... S-ar putea ca din cand in cand sa te deranjeze cate o stiuculita...
Legio - Patria Nostra
Prieteni Pescari _Iasi
Prieteni Pescari _Iasi
Tu vorbesti serios, sau glumesti?danr scrie:eu chiar mi-as lua o zi libera
ma fascineaza partea cu bibanusii la pluta
Mie chiar imi place cum trage bibanul si la pluta si, daca mai prind o zi ca acum vreo 3 saptamani, e minunat...
Sa prinzi bibani unul dupa altul si bibani destul de frumosi, e intr-adevar o placere
parerea mea...
- Wavedancer
- veteran

- Wavedancer
- veteran