savage gear finezze soft lure
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
savage gear finezze soft lure
Rog pe cei care au pescuit cu aceasta lanseta; daca pot sa exprime pareri pro sau contra, vis a vis de acest bat... 

- stefanflorin
- veteran
Re: savage gear finezze soft lure
nu le-am pescuit, insa cea pana in 21g o sa fie urmatoarea mea achizitie pt. pescuit pe lac de pe mal. este exact lanseta cu actiunea pe care o caut de multa vreme, fina pe varf si elastica pe primele 3-4 inele, cu rezerva mare de putere, foarte conica si bine echilibrata. nu stiu cat de senzitiv e blancul, insa la prima vedere pare exact ce trebuie pt. pescuitul cu plastice de pe mal.
Urasc atarnatorii!
Salut! Ti.ai achizitionat pana la urma lanseta, cum este ca si senzitivitate? Duce gramajul inscris pe blank?stefanflorin scrie:nu le-am pescuit, insa cea pana in 21g o sa fie urmatoarea mea achizitie pt. pescuit pe lac de pe mal. este exact lanseta cu actiunea pe care o caut de multa vreme, fina pe varf si elastica pe primele 3-4 inele, cu rezerva mare de putere, foarte conica si bine echilibrata. nu stiu cat de senzitiv e blancul, insa la prima vedere pare exact ce trebuie pt. pescuitul cu plastice de pe mal.
Ma intereseaza si pe mine insa cea pana in 35 g, sau, mi.a mai atras atentia Bushwhacker xlnt 2.
Mersi.

Se poate inchide.
Multumesc.
Multumesc.