savage gear finezze soft lure

pescuit cu naluci, momeli artificiale: oscilante, rotative, voblere, twistere

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
chuby man
veteran
veteran

savage gear finezze soft lure

Mesaj de chuby man » 19 Iun 2015, 19:45

Rog pe cei care au pescuit cu aceasta lanseta; daca pot sa exprime pareri pro sau contra, vis a vis de acest bat... :roll:

stefanflorin
veteran
veteran

Re: savage gear finezze soft lure

Mesaj de stefanflorin » 21 Iun 2015, 08:46

nu le-am pescuit, insa cea pana in 21g o sa fie urmatoarea mea achizitie pt. pescuit pe lac de pe mal. este exact lanseta cu actiunea pe care o caut de multa vreme, fina pe varf si elastica pe primele 3-4 inele, cu rezerva mare de putere, foarte conica si bine echilibrata. nu stiu cat de senzitiv e blancul, insa la prima vedere pare exact ce trebuie pt. pescuitul cu plastice de pe mal.
Urasc atarnatorii!

keloo
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de keloo » 02 Aug 2015, 15:30

stefanflorin scrie:nu le-am pescuit, insa cea pana in 21g o sa fie urmatoarea mea achizitie pt. pescuit pe lac de pe mal. este exact lanseta cu actiunea pe care o caut de multa vreme, fina pe varf si elastica pe primele 3-4 inele, cu rezerva mare de putere, foarte conica si bine echilibrata. nu stiu cat de senzitiv e blancul, insa la prima vedere pare exact ce trebuie pt. pescuitul cu plastice de pe mal.
Salut! Ti.ai achizitionat pana la urma lanseta, cum este ca si senzitivitate? Duce gramajul inscris pe blank?
Ma intereseaza si pe mine insa cea pana in 35 g, sau, mi.a mai atras atentia Bushwhacker xlnt 2.
Mersi. :)

chuby man
veteran
veteran

Mesaj de chuby man » 01 Apr 2016, 17:27

Se poate inchide.
Multumesc.

Scrie răspuns