Salau iarna
Moderatori: Adelin, johnnybravo, dr.pike, tudor, Moderatori
Salau iarna
Salut tuturor ! Maine doresc sa fac o iesire pe raul Timis. Peste vizat este Salaul ! Ma puteti ajuta va rog frumos cu un sfat legat de culorile shad-urilor / twistere , locuri unde ar trebuii sa insist mai mult ... sau orice detaliu legat de pescuitul acestui peste.
Va Multumesc !

GO FISHING ! 
- andriipopa75
- veteran

Re: Salau iarna
daca apa este tulbure, iti recomand culori inchise - negru , albastru. mov, mai mari ;
pe apa limpede, alb , chartreuse, portocaliu.
in iarna salaul atac si grunuri (viermi) jucati incet
pe apa limpede, alb , chartreuse, portocaliu.
in iarna salaul atac si grunuri (viermi) jucati incet
-
ultralight
- utilizator nou

Am auzit ca la ( ...... ) au dat de locul de iernat al salailor, (o zona de vreo 50 de metri cu cioate) sau prins bucati mari si cica destul de multe, cel mai mare am inteles ca fost de 7 kg .
Dar cum la noi cind se prinde intrun loc peste toata lumea se ingesuie acolo, stau zi si noapte acolo ,pina prind aproape tot .
Am inteles ca acolo se string si cite 50 de pescari seara . Eu nu ma duc acolo, pentru ca nu imi place sa blincheresc umar la umar cu alti pescari
DE C&R NU CRED CA AU AUZIT AIA !
Este undeva pe riul timis, nu dau numele localitati din mila pentru acei pesti !

Dar cum la noi cind se prinde intrun loc peste toata lumea se ingesuie acolo, stau zi si noapte acolo ,pina prind aproape tot .
Am inteles ca acolo se string si cite 50 de pescari seara . Eu nu ma duc acolo, pentru ca nu imi place sa blincheresc umar la umar cu alti pescari
DE C&R NU CRED CA AU AUZIT AIA !
Este undeva pe riul timis, nu dau numele localitati din mila pentru acei pesti !
Hm... eu am amanat ieri Timisul , si am luat-o pe Bega in oras .. 1 singur salaude circa 500 de grame si un clean de vre-o 200 .

GO FISHING ! 
- Beastmaster
- veteran

Daca insisti pe Bega in oras, poti avea partide frumoase la salau, si nu se justifica o iesire pe Timis, la noroaiele care sunt acum...
- George1985
- veteran

Dar pe Dunare... unde sunt dintosii? 
- Beastmaster
- veteran

In perioadele in care cursul Dunarii e mai linistit, fara debite mari, cel mai probabil ii gasesti pe gropi. In schimb, daca debitul creste si curentul devine puternic, apa murdara, poti avea surpriza sa ii gasesti aproape de mal, in locuri "clasice" de salau