Recomandare Lanseta\Mulineta

pescuit cu naluci, momeli artificiale: oscilante, rotative, voblere, twistere

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

jean3107
junior
junior

Re: Recomandare Lanseta\Mulineta

Mesaj de jean3107 » 31 Iul 2015, 10:51

Ieri am fost si am vazut lanseta si mulinetele. Intradevar este diferenta destul de mare intre mulineta de 30 si ce-a de 35, asa ca am aleso pe ce-a de 35.
A fost prima data cand am fost in magazinul total fishing si mi-a placut ce am vazut acolo, aveau o multime de jucarii pentru oameni mari.
Am hoinarit prin magazin vreo 40 minute cu un cos si am cumparat cateva ceva, insa singura chestie care ma deranjat a fost ca un tip de acolo a stat in spatele meu de ii simteam rasuflarea in ceafa tot parcursul cat eu ma plimbam printre rafturi. Aveam de gand sa mai cumpar cate ceva dar am plecat deoarece ma simteam iritat si nu stiu de ce a procedat asa?!

jean3107
junior
junior

Mesaj de jean3107 » 31 Iul 2015, 10:53

[quote="jean3107"]Ieri am fost si am vazut lanseta si mulinetele. Intradevar este diferenta destul de mare intre mulineta de 30 si ce-a de 35, asa ca am aleso pe ce-a de 35.
A fost prima data cand am fost in magazinul total fishing si mi-a placut ce am vazut acolo, aveau o multime de jucarii pentru oameni mari.
Am hoinarit prin magazin vreo 40 minute cu un cos si am pus in el de toate, insa singura chestie care ma deranjat a fost ca un tip de acolo a stat in spatele meu de ii simteam rasuflarea in ceafa tot parcursul cat eu ma plimbam printre rafturi. Aveam de gand sa mai cumpar cate ceva dar am plecat deoarece ma simteam iritat si nu stiu de ce a procedat asa?!

Gardos
senior
senior

Mesaj de Gardos » 31 Iul 2015, 20:10

:))
jeane, te-am vazut cand le incercai, eu eram la bete. doar ca mi s-a parut ca te aud la un moment dat ca spui ca doar ai venit sa vezi chestii si o sa cumperi de pe net. tipul ala de ii tot puneai intrebari e cel care iti sufla in ceafa ?:)) intre noi fie vorba, omul chiar stia ce iti spune. sunt socat sa aflu ca, de fapt, te hartuia ?!

Scrie răspuns