Recomandare bat spinning

pescuit cu naluci, momeli artificiale: oscilante, rotative, voblere, twistere

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

lenovo
senior
senior

Recomandare bat spinning

Mesaj de lenovo » 05 Apr 2015, 02:22

Va salut.
Am si eu o nelamurire, recent m-am apucat de spinning. Am deja un combo pentru jigging de care sunt mai mult decat multumit dar cum cum bine stiti vara pestele vrea naluca tare nu gume. As dori sa-mi achizitionez un bat si o mulineta predominant sa fie pentru rau (mures) adica pentru salau si avat dar sa mearga si pe lac la o partida doua de stiuca. Voi pescui exclusiv de pe mal. Nu doresc sa investesc sume mari deoarece sunt la inceput si doresc sa invat. As dori sa va dati cu parerea la urmatoarele accesorii:
http://xxx.ro/pescuit-la-rapit ... -2buc.html

http://xxx.ro/pescuit-la-rapit ... 500-a.html

http://xxx.ro/pescuit-la-rapit ... -2buc.html

http://xxx.ro/pescuit-la-rapit ... os-cd.html

Va multumesc si astept cu nerabdare feedback din partea dumeavoastra despre jucariile de mai sus

lenovo
senior
senior

Re: Recomandare bat spinning

Mesaj de lenovo » 05 Apr 2015, 02:50

Vreau sa imi cer scuze moderatorilor si adminilor acestui forom deoarece nu a mai mers sa modific continutul topic-ului deschis. Am atasat acele link-uri in speranta ca va veti face o idee despre caracteristicile acelor produse. Pe scurt as dori sa stiu daca lanseta urmatoare cu caracteristicile pe care le are e demna de un pescuit pe mures sau olt la avat, salau si stiuca:
este vorba de Abu Garcia Vendetta care are urmatoarele caracteristici:
Lungime: 2.43m;
Numar tronsoane: 2;
Lungime transport: 122cm;
Greutate: 151g;
Putere de aruncare: 10-30g;
Inele: SIC LTS;
Blank: carbon 30T;
Actiune: extra fast;
Maner: pluta split-handle;
Mandrina: ergonomica;
Tip mufare: spigot;

gyrgy
senior
senior

Mesaj de gyrgy » 05 Apr 2015, 22:17

Am avut aceasta lanseta si am folosit-o cu succes pe lacurile si canalele Deltei Dunarii la stiuca si avat, nu vad de ce nu ar merge si la salau cu voblere pe Mures sau Olt...

lenovo
senior
senior

Mesaj de lenovo » 06 Apr 2015, 01:20

gyrgy scrie:Am avut aceasta lanseta si am folosit-o cu succes pe lacurile si canalele Deltei Dunarii la stiuca si avat, nu vad de ce nu ar merge si la salau cu voblere pe Mures sau Olt...
Imi pare o lanseta buna, ma refer la calitate/pret, nu doresc sa investesc mai mult de 600-700 de lei intr-un combo pentru spinning, cel putin pana nu invat cum trebuie tehnica.

Daca aveti recomandari ce se incadreaza in aceasta suma va rog sa-mi spuneti.

albert.C
veteran
veteran

Mesaj de albert.C » 06 Apr 2015, 06:36

Nu stiu sa-ti recomand ceva ce ti se potriveste ca si eu sunt incepator..dar cel putin pot sa-ti spun sa ai grija ce cumperi si sa nu arunci banii pe un echipament ca in 2-3 partide sa-ti doresti deja altul ca si mine...
Eu am investit pana acum cel putin 1500 lei si deja caut un combo mai "profesional" ...deci ai grija,daca poti uita-te dupa ceva ce o sa folosesti cel putin 2 ani !
Bafta.

Dan Stefan C.
veteran
veteran

Mesaj de Dan Stefan C. » 06 Apr 2015, 15:01

Salut, lanseta de la Abu Garcia este foarte buna pentru ceea ce vrei tu sa faci de asemenea, te mai poti uita si la Rapture Inova, Daiwa Exceler sau Shimano Vengeance Sea Bass.

albert.C
veteran
veteran

Mesaj de albert.C » 06 Apr 2015, 17:39

Dan Stefan C. scrie:Salut, lanseta de la Abu Garcia este foarte buna pentru ceea ce vrei tu sa faci de asemenea, te mai poti uita si la Rapture Inova, Daiwa Exceler sau Shimano Vengeance Sea Bass.

Fara Shimano Vengeance..am unul care s-a rupt dupa 3 lansari..deci :-?

lenovo
senior
senior

Mesaj de lenovo » 06 Apr 2015, 23:37

albert.C scrie:Nu stiu sa-ti recomand ceva ce ti se potriveste ca si eu sunt incepator..dar cel putin pot sa-ti spun sa ai grija ce cumperi si sa nu arunci banii pe un echipament ca in 2-3 partide sa-ti doresti deja altul ca si mine...
Eu am investit pana acum cel putin 1500 lei si deja caut un combo mai "profesional" ...deci ai grija,daca poti uita-te dupa ceva ce o sa folosesti cel putin 2 ani !
Bafta.
Te inteleg perfect. Eu am facut greseala de a-mi cumpara un combo de spinning dupa capul meu si dupa 5 partide l-am vandut si am achizitionat ceva serios de jigg, intradevar le-am cumparat second si am ajuns la 600 de lei bat+mulineta. De aceea as vrea sa stiu daca sa imi cumpar ceva mai low cost nou sau ceva second bun. Oricum mai stau pana se deschide sezonul si atunci o sa iau o hotarare. Sincer dupa capul meu as dori sa-mi cumpar un St.Croix Avid MH, dar dupa o investitie de 850 de lei intr-un bat ar trebui si o mulineta pe masura undeva la 500-600 de lei :wallbash:

Zamfi
veteran
veteran

Mesaj de Zamfi » 07 Apr 2015, 07:14

La bete ...second da'bune!
La mulinete...noi! Sau second daca stii vanzatorul...
Pentru a ajunge sa vezi curcubeul trebuie mai intai sa suporti ploaia.

George1985
veteran
veteran

Mesaj de George1985 » 07 Apr 2015, 08:40

Este un second hand excelent la vanzare!
http://www.rapitori.ro/forum/sakura-shu ... 35032.html

Nu stiu daca o sa gasesti ceva mai bun in banii astia :wink:

Scrie răspuns