Pescuit cu atractanti ?
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Am vazut la cineva un spray.La vreo 10 lansari pulveriza 1-2 ori shad-ul.Si tot la el am mai vazut un borcan cu un fel de sclipici.Baga shad-ul in borcan si prin apa lasa o urma din acest sclipici.Semana cu glittere-le din twistere dar parca era alt material.Nu stiu ce proprietati avea,n-am mirosit,n-am gustat.Despre efect nu pot sa ma pronunt.In orice caz zicea ca prinde salau dar nu stie daca aceasta era cauza.
-
- veteran
walleyes tournament de la Cabela'seste favoritul meu.Pot spune cu mina pe inima ca am avut partide f.bune cu foarte multe capturi ce au pus in valoare atractantul.Folosind acelasi shad fara atractan am avut trasaturi slabe si rare,treaba s-a schimbat cind am dat un"puf" pe shad.In acelasi timp un coleg de pescuit(eram in aceeasi barca,pescuiam pe aceleasi structuri)care nu credea in efectul atractantului a patit aceeasi treaba ca si mine.Dupa acea sedinta colegul este si el un fan al acelui atractant.Pot exista partide cind se vor prinde salai la fel de bine folosind sau nu atractant,dar pot fi si partide cind salaii vor prefera momeala fara miros(am patit si asa ceva dar foarte rar).Dupa experinta mea in pescuitul salaului in ape adinci7-14m ,salaul prefera stimuli olfactivi.
- Ionut Petrea
- veteran
- Ionut Petrea
- veteran
- crystianoo
- veteran
Si tu stii ca da? mai bine zine de experienta de azi sau nu,zic eu...Nemernic scrie:Si eu zic ca DaAdrianoo scrie:da.![]()
![]()
... La multi ani pe 2005
![]()
![]()
![]()
Neme a dat cu atractant pe gume si a luat bine eu nu am dat neavand incredere in zeama aia si.... Gherla!
Deci chiar functioaneaza!
Nu lasa pe maine ce poti sa faci poimaine cand defapt totul se rezolva raspoimaine...