Pescuit concedii vara 2015

pescuit cu naluci, momeli artificiale: oscilante, rotative, voblere, twistere

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

valeriu28
veteran
veteran

Pescuit concedii vara 2015

Mesaj de valeriu28 » 01 Iun 2015, 21:33

Stimabililor,

incep acest thread, in speranta ca poate se vor mai gasi colegi printre noi sa ne zica unde merge si unde nu..
3 zile (prelungit) de concediu in Valcea, lansetele in porbagaje (la dublu), am fost pe lacul Malaia (VL) si Bradisor (VL)
Malaia = 0, complet lipsit de viata, pescuit de pe mal, pescuit din locurile "bune", pescuit din barca, nimic, nici o miscare, nici o muscareala, niciun alevin, nici macar un gram de viata. Dat la dublu, toate metodele, niciun atac ! NU RECOMAND !!!!

Bradisor, braconat la greu, destul de putin peste, si smecherit, alevini pe la mal, cateva locuri bunicele unde nu te deranjeaza Romsilva sa ceara taxa, poate cu barca ceva rezultate, de pe mal e mai greu, pestele sta mai mult in larg.
Pe bradisor se baga plase noaptea !! asta era noua. am aflat-o de la un plasar !!

De bifat tura viitoare: Vidra, Petrimanu, Galbenu

Acum ziceti voi :)
Money can't buy happiness, but it can buy a lot of fishing gear !

valeriu28
veteran
veteran

Re: Pescuit concedii vara 2015

Mesaj de valeriu28 » 02 Iun 2015, 18:28

foarte dragut, 24 ore si 80 vizualizari, toti au luat cunostinta de informatiile postate de mine, insa nimeni nu imbogateste putin thread-ul asta cu ceva informatii despre alte locatii sau etc. Ok, daca voi vreti asa, doar pentru voi, nu voi mai oferi nici eu niciun fel de informatii de acum inainte. ideea forumului era de a imparti pareri...

Spring
veteran
veteran

Mesaj de Spring » 02 Iun 2015, 19:26

Eu recomand pescuti in concediu in Grecia. Sunt multe campinguri decente la pret senzatie care sunt pe malul marii. Cu echipament mult sub ce au pescarii nostri pe aici se poate face un concdiu de vis cu capturi de capturi. Ce e misto in camping e ca ai si gratar sa faci seara un peste cu condimente fresh din piata de la ei
Exemplu, intre Paralia KAterini si Platamonas-Nei Pori este o plaja sub un castel medieval cu muntele Olimp in spate. Sunt 3 campinguri dotate cu tot ce ai nevoie. Camere cu bai curate, bucatarie, gradina, gratar. Sub stanca aia de sub castel misuna chefali, baracude, bibani de mare......
Autostrada e la 500m.
http://www.greece.com/photos/destinatio ... H/13979454
there's more to fishing than catching a f.i.s.h.!

adiwolf
veteran
veteran

Mesaj de adiwolf » 02 Iun 2015, 22:22

@valeriu

daca vrei sa nu iti ratezi concediul din punct de vedere halieutic, evita Petrimanu si Galbenu, vei avea aceeasi soarta ca pe Malaia si Bradisor, iar pe Vidra este la fel ca pe Bradisor cu ceva sanse mai mari daca ai barca sau daca stii unde sa pescuiesti la stationar

pentru pescuit in Grecia, recomand insulele si iesirile cu barca - Evia, Alonisos, Folegandros, Zakyntos, Kefalonia, Corfu, sunt locuri minunate care ofera o abundenta de pesti extraordinara
pentru exemplificare, uite un mic video filmat de mine - https://www.youtube.com/watch?v=ugxzv-BKz8A
Omul care crede că dragostea poate fi cumpărată cu bani n-a avut niciodată câine în casă.

bbbogdann
junior
junior

Mesaj de bbbogdann » 03 Iun 2015, 10:42

valeriu28 scrie:foarte dragut, 24 ore si 80 vizualizari, toti au luat cunostinta de informatiile postate de mine, insa nimeni nu imbogateste putin thread-ul asta cu ceva informatii despre alte locatii sau etc. Ok, daca voi vreti asa, doar pentru voi, nu voi mai oferi nici eu niciun fel de informatii de acum inainte. ideea forumului era de a imparti pareri...
salut,
nici nu e cazul sa oferi prea multe informatii ... stii prea bine de ce.
ca o regula generala, cam tot ce e apa publica si e prea apropiata de zone rezidentiale este braconat barbar. in special moldova si muntenia.
ce nu se incadreaza mai sus, e exceptie.
deci daca vrei sa mergi in concediu si sa prinzi, ia cortul si "cazeaza-te" undeva cat mai departe de asezarile omenesti ...
daca vrei sa mergi in concediu si pescuitul e o activitate conexa, atunci poti pescui priunde si poate, cu mult noroc, vei prinde ceva decent.

valeriu28
veteran
veteran

Mesaj de valeriu28 » 03 Iun 2015, 10:47

adiwolf scrie:@valeriu

daca vrei sa nu iti ratezi concediul din punct de vedere halieutic, evita Petrimanu si Galbenu, vei avea aceeasi soarta ca pe Malaia si Bradisor, iar pe Vidra este la fel ca pe Bradisor cu ceva sanse mai mari daca ai barca sau daca stii unde sa pescuiesti la stationar

pentru pescuit in Grecia, recomand insulele si iesirile cu barca - Evia, Alonisos, Folegandros, Zakyntos, Kefalonia, Corfu, sunt locuri minunate care ofera o abundenta de pesti extraordinara
pentru exemplificare, uite un mic video filmat de mine - https://www.youtube.com/watch?v=ugxzv-BKz8A

Am zis ca, daca ma duc in munti, apele sunt mai putin braconate!.. pe dracu..
Ieri am sunat la cabana Petrimanu (unde nu se ajunge chiar foarte usor).. pe malul lacului Petrimanu.
Intreb : Domnule, vreau sa vin 3 -4 zile, si pe langa relaxare, sa pescuiesc. Mai este pastrav / peste in lacul ala, sau e la fel ca pe Malaia?
Raspuns: ...da, mai este, bineinteles, stiti cum se braconeaza, este putin peste, nu mai e ce a fost, dar se mai prinde din cand in cand...

e clara treaba !!!! .... oricum, gata, renunt la UL :))

Gardos
senior
senior

Mesaj de Gardos » 03 Iun 2015, 12:22

trebuia sa-l intrebi daca iti imprumuta o noapte setca lui :))

oby 1
veteran
veteran

Mesaj de oby 1 » 03 Iun 2015, 13:36

eu iti recomand sa iti platesti taxa indiferent pe ce balta mergi

adrian99
veteran
veteran

Mesaj de adrian99 » 03 Iun 2015, 14:21

valeriu,toate apele publice din tara sunt braconate...sistematic indiferent de anotimp sau(si)legislatie
cu toate astea mai au peste....
daca mergi pe varianta exprimata ar trebui sa-ti vinzi toate sculele de pescuit si sa te apuci de alt sport

revenind la pastrav(tinta acestei discutii)il poti gasii pe raul Zetea(c&r)
cauta pe net informatii despre locatie

valeriu28
veteran
veteran

Mesaj de valeriu28 » 03 Iun 2015, 15:01

din ce in ce mai mult inteleg de ce aici se posteaza din an in Pasti, si forumul e citit din scoarta in scoarta de mii de membri, insa abia se raspunde.
Fratilor, majoritatea de aici sunt personaje caustice in permanenta in ofensiva... se zice ca pescuitul relaxeaza, nu acumuleaza frustrari !!

Pentru Obi - daca as fi vazut vreun personaj sa-mi ceara taxa, i-as fi platit-o cu siguranta. Nu m-am sustras de la plati, doar ca nu au venit, iar in cateva ore cap la cap am reusit sa-mi dau seama de potentialul zonei.
Despre Malaia, lacul NU ARE PESTE. pur si simplu, eu am vrut sa fiu dragut sa ofer o informatie doritorilor de aventuri in zona!

De ce mereu trebuie interpretat ca x nu are priceperea sa prinda, dar y va prinde si va face si nu stiu ce?
We're not measuring our skills, balls etc !! ..

Adrian, subiectul era altul, nu am discutat de braconaj in mod special, ci de faptul ca unele zone mai au peste, altele nu.
As fi recunoscut probabil daca as fi vazut un atac, o muscareala, un pleosc, un alevin..
Revenind la pastrav, sunt zone destule cu pastrav, dar greu accesibile mie.. merci pt pont anyway.

Scrie răspuns