Unde stă știuca pe lac de munte - eu de exemplu merg la ( poiana mărului în jud. Caras-severin ) și nu știu după ce să mă ghidez ca să o prind nu știu la ce să optez în mare .
Pe baltă știu este simplu doar ca pe lac de munte nu știu , vă rog frumos 🥺 help
Pe lac de munte unde pot găsi știuca ??
Moderatori: Adelin, johnnybravo, dr.pike, tudor, Moderatori
-
- utilizator nou
- johnnybravo
- Moderator
Re: Pe lac de munte unde pot găsi știuca ??
Nu este raspunsul ce-l asteptai dar inainte sa mergi acolo, da un telefon la Romsilva sa intrebi daca poti pescui acolo in perioada asta, zona este vizitata destul de des de jandarmi.
-
- utilizator nou
Este închis la păstrăv la celelalte specii ai voie , așa scrie într-un articol / lege .
Deci cum ziceam după ce sa ma uit ca sa prind știucă în general pe lac de munte locurile ce trebuie să aibă idk ?
Deci cum ziceam după ce sa ma uit ca sa prind știucă în general pe lac de munte locurile ce trebuie să aibă idk ?
gume mari
zone cu pietre,praguri,rupturi de mal
ideal din barca
zone cu pietre,praguri,rupturi de mal
ideal din barca
Gumele le poti incera si in drop shot. De localizat este mai greu,depinde si daca mai sunt si alti rapitori mari-atunci are teritoriu ei frecvent spre coada lacului,vegetatie. Apropiere de maluri cu adincime potrivita.Vezi pe unde joaca puietul si albitura.
-
- utilizator nou
Am înțeles , mulțumesc frumos tuturor pentru informații , fire întinse să aveți 🥰