Parere lanseta
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Parere lanseta
Salut.
Ce parere aveti de aceasta lanseta?
Lanseta Shimano Alivio CX Ultra Light 2.10m 1-11g
Alivio CX Spinning este gama level-entry de la Shimano pentru pescuitul la rapitori.
Este recomandata in primul rand incepatorilor, fiind o lanseta de buget.
Datorita tehnologiei Geofibre, Alivio CX este o lanseta robusta care in acelasi timp ofera mai multa placere in drill.
Caracteristici:
Lungime: 2.10m;
Lungime transport: 108cm;
Greutate: 156g;
Putere aruncare: 1-11g;
Tronsoane: 2;
Inele: 7 inele Shimano Hardlite;
Maner din pluta;
Mandrina VibraSpot;
De preferat pescuiesc pe neajlov si pe arges cu voblere de mici gramaje.
Nu o sa pun aici site-ul unde am gasito ca sa nu fac reclama, dar are pretul de 125 lei
Ce ziceti , se merita sa o cumpar? Si este buna pentru cerintele mele?
Ce parere aveti de aceasta lanseta?
Lanseta Shimano Alivio CX Ultra Light 2.10m 1-11g
Alivio CX Spinning este gama level-entry de la Shimano pentru pescuitul la rapitori.
Este recomandata in primul rand incepatorilor, fiind o lanseta de buget.
Datorita tehnologiei Geofibre, Alivio CX este o lanseta robusta care in acelasi timp ofera mai multa placere in drill.
Caracteristici:
Lungime: 2.10m;
Lungime transport: 108cm;
Greutate: 156g;
Putere aruncare: 1-11g;
Tronsoane: 2;
Inele: 7 inele Shimano Hardlite;
Maner din pluta;
Mandrina VibraSpot;
De preferat pescuiesc pe neajlov si pe arges cu voblere de mici gramaje.
Nu o sa pun aici site-ul unde am gasito ca sa nu fac reclama, dar are pretul de 125 lei
Ce ziceti , se merita sa o cumpar? Si este buna pentru cerintele mele?
Re: Parere lanseta
Sau e mai buna varianta: LANSETA SHIMANO CATANA SPINNING CX 2.10M UL 1-11G
Daca nu ai sau nu esti dispus sa dai mai multi bani, eu as alege a doua varianta. Mi se pare ceva mai buna ca prima.jean3107 scrie:Sau e mai buna varianta: LANSETA SHIMANO CATANA SPINNING CX 2.10M UL 1-11G
Nimeni, nimic?!!!!
Imi spune si mie cineva ce parere are ce aceasta lanseta?
http://www.totalfishing.ro/lanseta-shim ... 13608.html
Imi spune si mie cineva ce parere are ce aceasta lanseta?
http://www.totalfishing.ro/lanseta-shim ... 13608.html
Sincer ...chiar ai sperat sa obtii aici raspunsuri mai multe ca dincolo ?
Lumea s-a cam saturat
Plus ca e sezonul in plin acum ...Poate la iarna ...Sau mai stii 

Pentru a ajunge sa vezi curcubeul trebuie mai intai sa suporti ploaia.
Salut. Cunosc persoane care au urmatoarele lansete :
http://www.totalfishing.ro/lanseta-rapt ... 38055.html
http://www.totalfishing.ro/lanseta-okum ... 15205.html
Ceea ce iti pot spune este ca proprietarii sunt foarte multumiti de ele, acum depinde si in ce pret ai vrea sa te incadrezi cu ea, cea de la rapture artista am avut ocazia sa o pescuiesc si mie personal mi-a lasa o impresie foarte placuta, intradevar are un pret putin mai mare dar eu cred ca merita.
http://www.totalfishing.ro/lanseta-rapt ... 38055.html
http://www.totalfishing.ro/lanseta-okum ... 15205.html
Ceea ce iti pot spune este ca proprietarii sunt foarte multumiti de ele, acum depinde si in ce pret ai vrea sa te incadrezi cu ea, cea de la rapture artista am avut ocazia sa o pescuiesc si mie personal mi-a lasa o impresie foarte placuta, intradevar are un pret putin mai mare dar eu cred ca merita.
Eu zic ca sari din lac in put, vad ca vinzi lanseta Okuma pe care o aveai si vrei una cam in aceeasi bani, care va avea cam aceleasi "calitati". Si asa m-au "injurat" unii pe aici cand le recomandam bete si mulinete mai scumpe, de calitate superioara. Daca iti va spune cineva ca lanseta aia de la Shimano e extraordinara (pentru ca el a avut una luata din piata si modelul asta de la Shimano i se pare extraordinara) si ti-o recomanda iar tu o cumperi si constati ca e la fel sau mai rau cu cea pe care ai avut-o ce te faci? O revinzi si pierzi iarasi niste bani si tot asa pana cand vei realiza ca merita sa investesti in ceva mai scump de care vei putea fi multumit pe deplin. De ce nu mergi la un magazin de profil sa pui mana pe cat mai multe bete, astfel poti sesiza si diferentele de calitate dintre cele cu pret de 100 ron si cele mai scumpe.
Sa inteleg ca daca recomanzi bete mai scumpe primesti "injuraturi" pe aici?tito scrie:Eu zic ca sari din lac in put, vad ca vinzi lanseta Okuma pe care o aveai si vrei una cam in aceeasi bani, care va avea cam aceleasi "calitati". Si asa m-au "injurat" unii pe aici cand le recomandam bete si mulinete mai scumpe, de calitate superioara. Daca iti va spune cineva ca lanseta aia de la Shimano e extraordinara (pentru ca el a avut una luata din piata si modelul asta de la Shimano i se pare extraordinara) si ti-o recomanda iar tu o cumperi si constati ca e la fel sau mai rau cu cea pe care ai avut-o ce te faci? O revinzi si pierzi iarasi niste bani si tot asa pana cand vei realiza ca merita sa investesti in ceva mai scump de care vei putea fi multumit pe deplin. De ce nu mergi la un magazin de profil sa pui mana pe cat mai multe bete, astfel poti sesiza si diferentele de calitate dintre cele cu pret de 100 ron si cele mai scumpe.

Si intradevar cel mai bine este sa mergi la magazin sa ti in mana betele respective iar acolo iti vei da seama de diferentele intre ele si de raportul calitate-pret

Da,unii te vad drept snob daca le spui ca nu merita sa-ti iei scule ieftine, am incercat sa le explic ca in timp pierzi mai multi bani investind in cele de calitate indoielnica. Si eu am recomandat acelasi lucru, decat ceva Shimano sau Daiwa din clasa inferioara de pret mai bine ceva de la concurenta Ryobi,Spro,Tica si mai sunt si altele care nu-mi vin acum in minte. Eu n-as lua nimic sub Tehnium de la Shimano sau Exceler de la Daiwa. La bete trebuie colindate magazinele si vazute cat mai multe, dar si aici e clar ca la 100-200 ron nu gasesti ceva care sa te satisfaca pe deplin.E drept ca sunt si unele cu preturi de cateva sute de lei care nu merita nici macar jumatate din pretul pe care-l au. Eu unul raman fidel betelor facute peste ocean (americane sau japoneze), in ultima vreme au scos si europenii ceva bete interesante, unele sunt doar frumoase,lucrate cu atentie,stau bine in mana,au componente de calitate dar dezamagesc la capitolol fiabilitate si puterea nu corespunde cu ce scrie pe lanseta.
Scuze pentru off topic.
Scuze pentru off topic.