Lip Grip Spro. Bun de ceva?

pescuit cu naluci, momeli artificiale: oscilante, rotative, voblere, twistere

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
pricop
junior
junior

Lip Grip Spro. Bun de ceva?

Mesaj de pricop » 12 Apr 2015, 14:46

A folosit cineva lip grip-ul de mai jos?

Imagine

Vreo parere? prinde bine? e ok? cam cate kg ridica? (pe niciun site unde l-am gasit nu e specificat acest lucru). De aratat arata bine, iar ca pret (in jur de 100-120 lei) e extrem de accesibil.

Sau ar fi mai bine sa optez pentru modelul clasic, gen:

Imagine

?

lenovo
senior
senior

Re: Lip Grip Spro. Bun de ceva?

Mesaj de lenovo » 12 Apr 2015, 15:04

Si eu trebuie sa imi comand un lip grip, as fi vrut la fel ca si tine SPRO dar modelul clasic, al doilea postat de tine. Am luat legatura cu niste prieteni care practica spinningul de ceva timp si unii au spus ca e bun dar altii au spus ca e frumos dar nu e bun :)) adica la o stiuca,salau sau ceva peste mai serios sarit de 6 kg se poate rupe. Mi-a fost recomandat Berkley sau Cormoran

kingofbeasts
veteran
veteran

Mesaj de kingofbeasts » 13 Apr 2015, 11:33

lenovo scrie:adica la o stiuca,salau sau ceva peste mai serios sarit de 6 kg se poate rupe
:shock: :shock: :shock: :shock: e prima data cand aud de un grip rupt , poti sa detaliezi ce anume s-a rupt la el
pricop scrie:Sau ar fi mai bine sa optez pentru modelul clasic, gen:

Imagine

?
?
Despre asta m-am plictisit sa tot scriu , cu o simpla cautare pe forum "grip spro" gasesti suficienta informatie ;)

lenovo
senior
senior

Mesaj de lenovo » 13 Apr 2015, 11:48

kingofbeasts scrie:
lenovo scrie:adica la o stiuca,salau sau ceva peste mai serios sarit de 6 kg se poate rupe
:shock: :shock: :shock: :shock: e prima data cand aud de un grip rupt , poti sa detaliezi ce anume s-a rupt la el
pricop scrie:Sau ar fi mai bine sa optez pentru modelul clasic, gen:

Imagine

?
?
Despre asta m-am plictisit sa tot scriu , cu o simpla cautare pe forum "grip spro" gasesti suficienta informatie ;)

Am o cunostinta care a folosit ceva model de la Spro si s-a rupt "tragaciul", el a spus ca in momentul cand a ridicat un somn pe la 8 kg s-a rupt ceva mecanism :). Cu toate astea mi-a venit si mie greu sa cred ca se poate rupe :headbash: . Eu am spus doar ce am auzit de la el :)). Partea amuzanta e ca si eu vreau acelasi model de grip si nu ma feresc ca il cumpar :D :respekt:

silviu_ms
junior
junior

Mesaj de silviu_ms » 13 Apr 2015, 11:56

Primul cred ca nu e bun de nimic, doar arata bine in schimb neavand cap rotativ poate rupe maxilarul pestiilor, cel mai ok pare cel galben, si eu am in plan sa il cumpar doar ca e cam greu de gasit prin magazinele online
Spor

stefanflorin
veteran
veteran

Mesaj de stefanflorin » 13 Apr 2015, 16:44

daca vreti sa protejati pestii, folositi minciogul! orice grip face gura pestelui varza, fie el rotativ sau nu, plus ca nici la coloana nu-i face bine. cand vad filmuletele alea cu M. Musatescu in Delta, cand scoate marlitele/stiucile cu gripu in barca, si incep alea sa se zbata ca toti dracii, de le joaca dintii in gura barbut...e penibila imaginea!
intrebarea e simpla: to sacosa or not to sacosa?
Urasc atarnatorii!

mynu_cs
veteran
veteran

Mesaj de mynu_cs » 13 Apr 2015, 18:26

stefanflorin scrie:daca vreti sa protejati pestii, folositi minciogul! orice grip face gura pestelui varza, fie el rotativ sau nu, plus ca nici la coloana nu-i face bine. cand vad filmuletele alea cu M. Musatescu in Delta, cand scoate marlitele/stiucile cu gripu in barca, si incep alea sa se zbata ca toti dracii, de le joaca dintii in gura barbut...e penibila imaginea!
intrebarea e simpla: to sacosa or not to sacosa?

Da.. e bataie de joc cun le scoate.

Si eu prefer minciogu sau mana.. grip f rar chiar cu boga. .

Rupi gura pestelui
"In fiecare zi ne batem joc
De pasari ,de iubire si de mare
Si nu bagam in sema ca in loc
Ramane un desert de disperare ."

Romulus Vulpescu

Dan Stefan C.
veteran
veteran

Mesaj de Dan Stefan C. » 14 Apr 2015, 08:43

Gripul din prima poza pare mai usor de folosit datorita "tragaciului" si "falcilor" foarte subtiri, insa cel din a doua poza este mai solid.

old_radu
veteran
veteran

Mesaj de old_radu » 24 Apr 2015, 21:09

@ pricop

...in cazul in care inca nu ai facut o alegere , mai ai o varianta ce merita luata in considerare :

http://www.rapitori.ro/forum/vand-lip-g ... 36355.html

...faptul ca acest grip este din otel inox , garanteaza superioritatea lui in fata gripului Spro si diferenta de pret nu este nici ea neglijabila .

Scrie răspuns