la vobler cu bat fast si textil
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
-
- veteran
Gerula, mai intai vino pe Olt, pescuieste la 30 de m de 4 turbine si sa-mi spui dupoa aceea cum ti se pare un bat MH si Fast, iti spun eu si nu vorbesc tampenii, ti se pare aproape nuielusa...Sabar-ul, Neajlov-ul, Arges-ul si alte ape care se scurg de la "robinet" nu sunt ca Oltul si puterea barajelor lui!Gerula scrie:Culmea e ca Ene are dreptate cu faptul ca moda asta a "batatoarelor de covoare" e mai mult decat absurda intr-o tara unde pestii peste 10kg devin tot mai rari. Dar are un stil de a exprima adevarul incat toata lumea e tentata sa-i dea la cap, nu sa-i dea dreptate...
Cat despre faptul ca inca ma mai pomeneste nea' Ene, nu am abslout nimic de comentat...am lasat deoparte polemicile si discutiile aiurea!
-
- veteran
danr scrie:mai andrei-ovidiu da stiu ca esti faimos
http://www.conceptcustomrods.ro/
ca tot era discutia aici despre bat fast si textil....
nu am nimik de comentat! nu am ce! ur si simplu eu sunt pescarul care s-a convins ce poate face un bat Fast si un textil, ambele de calitate!
pt. Adi_
si la SSR si la Pilula am luat!
pestii mari sunt rari, dar cine vrea sa-i piarda ?
defineste batator de covoare, cam care ar fi ala ?
eu de exemplu mi-am adus un blank loomis de la 1 la 5 oz de la tom white, ca sa dau cu el pe olt
sambata m-am chinuit ca dreaq cu un somn de 4 kile in curent puternic, cu un bat abu agenda 2, 40 m 10-30 grame
daca era tacsu in jig isi batea joc de mine
acum 2 partide a plecat un somn cat a vrut el, iar batul meu nici nu a mai avut rezerva de putere sa dea teapa.....
poate imi trebuia un Light si nu stiam eu
si inca o chestie, personal mai nou ma distreaza cand iau taras salaii din apa
poti sa te kci in gustul omului ?
eu de exemplu mi-am adus un blank loomis de la 1 la 5 oz de la tom white, ca sa dau cu el pe olt
sambata m-am chinuit ca dreaq cu un somn de 4 kile in curent puternic, cu un bat abu agenda 2, 40 m 10-30 grame
acum 2 partide a plecat un somn cat a vrut el, iar batul meu nici nu a mai avut rezerva de putere sa dea teapa.....

Eu vad lucrurile in felul urmator: pescuim de placere, deci ideea e ca echipamentul sa fie cat mai la limita. Daca incepi sa dai cu echipament calculat sa n-ai emotii daca-ti da tatal salailor la 30 de metri de patru turbine, o sa sfarsesti prin a lua pe sus 95% din pestii care-ti dau intr-un an. Si unde mai e placerea in asta?
Cu lacrimi Bastus!
-
- veteran
danr scrie:pestii mari sunt rari, dar cine vrea sa-i piarda ?
categoric nu te poti kk in gustul omului

Mai, nu, dar pot sa spun ca mi se pare bizardanr scrie:si inca o chestie, personal mai nou ma distreaza cand iau taras salaii din apa

Acum nu-mi spune ca barajul de Olt e o specie mai aparte, si ca puterea curentului nu depinde tot de diferenta de nivel si de capacitatea/numarul turbinelor...andrei-ovidiu scrie: plus ca dupa cum am spus multi nu stiu puterea unui baraj de pe Olt si a curentilor de acolo!

Cu lacrimi Bastus!
danr a scris:
gerula a scris:
Mai, nu, dar pot sa spun ca mi se pare bizar .
pai sa-ti explic
cand dai dupa peste mare si-ti trag multi strapazani, nu vrei sa-ti pierzi timpul cu ei
dar poate unii prefera sa aiba drill-uri emotionante cu strapazani, si cand vine ala mare sa plece cu tot firul, apoi cu mulineta, etc
sau mergand la extrem, sa aiba drill-uri emotionante cu obleti
de aia ajung unii sa dea la musca, nu ?

-
- veteran
Jur ca nu mi s-a intamplat de foaaaarte multa vreme sa-mi ia vreun peste tot firul, si m-as mira tare mult sa existe in Olt vreun peste care sa-mi poata lua mie mulineta din mana dupa ce a luat tot firuldanr scrie:
pai sa-ti explic
cand dai dupa peste mare si-ti trag multi strapazani, nu vrei sa-ti pierzi timpul cu ei
dar poate unii prefera sa aiba drill-uri emotionante cu strapazani, si cand vine ala mare sa plece cu tot firul, apoi cu mulineta, etc
sau mergand la extrem, sa aiba drill-uri emotionante cu obleti
de aia ajung unii sa dea la musca, nu ?

Dar da, in linii mari cam asta e ideea, sa simti ceva la cat mai multe din capturi, ca altfel, tot asteptandu-l pe tatal lor, ajungi sa zici "mda, am mai mulinat si azi de vreo 240 de ori, de vreo 35 de ori parca am avut si peste"

Cu lacrimi Bastus!