Grosime fir la avat ...
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
-
- veteran
-
- veteran
-
- veteran
-
- veteran
Nenea Andrei, te rog mult fa o cautare pe Google, o sa gasesti catalogul DAM(http://www.dam.de/katalog/html/englisch ... aesten.htm) , iar pe Cabelas o sa vezi ca au reaparut firele DAM .Or fi din anii 90' ? 

-
- veteran
http://www.cabelas.com/cabelas/en/templ ... atcat20166
Gasesti aici firele DAM , unele au in dreptul lor "NEW", ce o insemna?
Gasesti aici firele DAM , unele au in dreptul lor "NEW", ce o insemna?

-
- veteran
- juventinu88
- utilizator constant
Ce putin de cand sunt eu in U.S.A .,Cabela's avea DAMYL TECTAN,unul din cele mai bune fire mono cu care am pescuit.Din pacate e un pic sarmos,dezavantaj pt. pescuitul la spinning,dar foarte rezistent la nod.
In primul an aici, pescuiam la spinning cu DAMYL TECTAN,fara nici o problema,dar in urmatorul an remarcand avantajele pescuitului cu fir textil ,am renuntat la TECTAN si la mulineta SHIMANO STRADIC,in favoarea firului FIRELINE si a mulinetelor DAIWA de spinning(in special DAIWA SS TOURNAMENT 700 SAU 1300).
Referitor la taria FIRELINE de 4lb.(1,8kg.) va pot spune ca ieri la ROLLOVER PASS un red xxx mare in drill mi-a rupt forfach-ul SEAGUAR FLUOROCARBON de 8lb.(3,6kg.),in curent f. puternic(era reflux),dar nu s-a rupt FIRELINE-ul.
Jean Scurtu
In primul an aici, pescuiam la spinning cu DAMYL TECTAN,fara nici o problema,dar in urmatorul an remarcand avantajele pescuitului cu fir textil ,am renuntat la TECTAN si la mulineta SHIMANO STRADIC,in favoarea firului FIRELINE si a mulinetelor DAIWA de spinning(in special DAIWA SS TOURNAMENT 700 SAU 1300).
Referitor la taria FIRELINE de 4lb.(1,8kg.) va pot spune ca ieri la ROLLOVER PASS un red xxx mare in drill mi-a rupt forfach-ul SEAGUAR FLUOROCARBON de 8lb.(3,6kg.),in curent f. puternic(era reflux),dar nu s-a rupt FIRELINE-ul.
Jean Scurtu
-
- veteran