FOX RAGE?
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
FOX RAGE?
Buna seara,
Am sa trec direct la obiect ,caut calibrul mai mare la betele de stiuca deja existente in dulap . Si anume un bat pentru naluci mai greute putin ,peste 40 gr.
In principal va fi un bat utilizat la pescuit din barca si de preferinta o actiune M - MF . Bugetul alocat ... 100 eur.
Am ochit cateva modele printre care : Fox Rage Ultron 2 Pike Spin 2.40m/30-100g
dar nu prea gasesc multe pareri despre ele . Bune , rele , felul actiunii ?
Altele : Shimano Aernos, Beastmaster , Force master, Exage...gama XH
Daca stiti/aveti dintre voi acest gen de bete poate imi dati si mie o sugestie , chiar si alte brand uri
Va multumesc , o seara buna !
Am sa trec direct la obiect ,caut calibrul mai mare la betele de stiuca deja existente in dulap . Si anume un bat pentru naluci mai greute putin ,peste 40 gr.
In principal va fi un bat utilizat la pescuit din barca si de preferinta o actiune M - MF . Bugetul alocat ... 100 eur.
Am ochit cateva modele printre care : Fox Rage Ultron 2 Pike Spin 2.40m/30-100g
dar nu prea gasesc multe pareri despre ele . Bune , rele , felul actiunii ?
Altele : Shimano Aernos, Beastmaster , Force master, Exage...gama XH
Daca stiti/aveti dintre voi acest gen de bete poate imi dati si mie o sugestie , chiar si alte brand uri
Va multumesc , o seara buna !
- stefanflorin
- veteran
Re: FOX RAGE?
Salut ,stefanflorin scrie:Salut,
De cast sau spin ai dori?
Pana acum nu m-am atins de casting , citit despre el ,dar cam atat. Au sculele de casting un avantaj major fata de spinning ? Merita exclusivitatea ?
Mersi
Cu castu' tragi cu mai putin efort de nalucile mari si mulineta rezista mult mai bine la astfel de solicitari (mulineta buna >=200$).
dar dai mai mult la manivela 
acuma, naluci grele, mari
vobler mare e una, lingura sau plastic e alta
intr-adevar, voblerele mari, in curent, solicita mult mulineta

acuma, naluci grele, mari
vobler mare e una, lingura sau plastic e alta
intr-adevar, voblerele mari, in curent, solicita mult mulineta
Combinatia va fi folosita cu precadere pe lac , din barca . In Cluj ,inca nu am gasit lingura mai grea de 40 gr (practic erau 2 pe acelasi inel) nu am gasit , probabil voblerele vor cantari mai mult. De asemenea intreb daca un Zauber 4000 e destul sau musai un raport mai mic? Mersi
P.s. de Ultronul acela nimeni nimic?
P.s. de Ultronul acela nimeni nimic?
- stefanflorin
- veteran
Nu avem pe magazin lanseta, deci e mai greu sa facem review, poate vreun coleg de suferinta care o pescuieste.
Experienta mea la baitcast se rezuma la cateva lanseuri cu echipamentul unui amic si cam atat
momentan raman la astea "normale", dar sunt constient ca daca as pescui cu naluci f. grele sau cu portanta mare, ar fi mult mai ok cu un astfel de combo. Ca sa echivalezi forta unei mulinete de baitcast iti trebuie una de spinning foarte mare si implicit grea.
Experienta mea la baitcast se rezuma la cateva lanseuri cu echipamentul unui amic si cam atat

Urasc atarnatorii!
cauta si un bromanodell esox lucius. 20-120gr
daca gasesti una, n-o rata !! e excelenta pt dihanii la spinning !
daca gasesti una, n-o rata !! e excelenta pt dihanii la spinning !
Money can't buy happiness, but it can buy a lot of fishing gear !