fenwick elite salmon 8.6''
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
fenwick elite salmon 8.6''
a folosit cineva lanseta asta? ma intereseaza daca poate fi recomandata pt. pescuitul avatului 

-
- veteran
Re: fenwick elite salmon 8.6''
Nu am pescuit lanseta dar o avem in magazin. Este o lanseta moderat-rapida care se preteaza pescuitului cu naluci reactive la avat.
Eu am lanseta asta si-mi place foarte mult . Din pacate nu am pescuit pana acum la avat , doar la stiuca . Este mai moale pe varf dar doar pana la inelul patru . A mea e intre 7-17 gr . Cu fir textil de 0.12 mm nu reusesc sa lansez naluci de 6 gr dar cu fir mono nu e nici o problema . Plaja superioara , am incercat un topwater de 21 gr si nu a zis ca nu poate , La nalucile mai grele nu am sesizat diferenta intre firul textil sau cel mono la distanta de aruncare . La firele teflonate scoate un sunet neplacut la trecerea prin inele . La firele textile matasoase si la cele mono sunetul produs de trecerea firului prin inele nu se aude sau se aude doar la prima recuperare . Chiar daca prima impresie a fost de lanseta moderata nici decum de moderat-rapida , odata incarcata cu fir si naluca , lanseta se rigidizeaza si indubitabil devine moderat rapida
Se poate inchide.
Multumesc.
Multumesc.