Este recomandabil ?...
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
mike mai inteles gresit nu am fcaut aluzie la experientza voastra (a ta ) dar ati incercat sa simplificati un pic momelile??? dece sa ia crap( de exemplu) la rame mici rosii?? dece se prinde stiuca atunci cand dai dupa caras cu rama??? (asta am vazut cu ochii mei) dece poate daca AM INCERCA o simplificare a lucrurilor poate vom avea rezultate mai bune ....voi ce ziceti din experientza voastra suna plauzibila chestea??/ 

Badie,stai linistit,nu m-am simtit lezat in vreun fel;fiecare are dreptul la opinia proprie,daca am spus un lucru,il spuneam pt ca mi s-a intamplat mie,nu generalizam,nu dadeam "reteta magica".Cineva a postat o intrebare,eu i-am raspuns.La mine s-a intamplat sa mearga cu semnal tinta rosu,la tine n-a mers.Asta e pescuitul,oricand vine o chestie care-ti da peste cap,tot ce stiai pana la momentul respectiv.Exemple,cate vrei:dand la scobar,cu rama rosie,am prins stuk,si ditamai pastravul;cu coropisnita am prins biban de 800 gr,la coada de oblete,in Dunare,am prins crap de 8 kile,la bomba am prins salau,samd.Aia ziceam,nici o regula nu-i batuta in cuie,deci sa nu fim sceptici,doar pt ca nu ni s-a intamplat noua.Cu toate ca-s in varsta ma bucur cand mai aud lucruri pe care nu le stiam,cand ma intalnesc cu noi provocari carora trebuie sa le fac fata.Nu-s un suparacios,nici cu nasul pe sus,sunt doar..un pescar! :D.apropos,mie de ce nu-mi merg zambilicii? Gresesc eu ceva?Nu-i suficient sa dai clic pe iconul respectiv?Sunt alte comenzi?Va rog,invatati-ma si pe mine! :oops:
- StefanDinu
- veteran
eu unul nu folosesc linguri ascilante. cu o singura exceptie: pastravul.
la pastrav folosesc oscilante groase, inguste si ceva mai lungi. diferente de eficienta nu am remarcat la oscilantele cu sau fara codita/ dressing.
dar acum ceva timp am schimbat toate ancorele. daca tot eram la acest capitol am adaugat pe ancora (intre ochet si brate) un varnes rosu.
Lipsa de concluzii persistain continuare.
la pastrav folosesc oscilante groase, inguste si ceva mai lungi. diferente de eficienta nu am remarcat la oscilantele cu sau fara codita/ dressing.
dar acum ceva timp am schimbat toate ancorele. daca tot eram la acest capitol am adaugat pe ancora (intre ochet si brate) un varnes rosu.
Lipsa de concluzii persistain continuare.