e cineva din Sulina?

pescuit cu naluci, momeli artificiale: oscilante, rotative, voblere, twistere

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
Obletele
veteran
veteran

e cineva din Sulina?

Mesaj de Obletele » 16 Iul 2015, 15:41

Salutare. Sunt in Sulina pt 4 zile... cu sotia la mare si mi-am luat si arsenalul cu mine. Ce vatiante am prin apropiere pt stiuca sj biban? Am vazut ceva canale pe aici... daca e cineva care locuieste aici vreau si eu un pont ceva.. ms.

adrian99
veteran
veteran

Re: e cineva din Sulina?

Mesaj de adrian99 » 16 Iul 2015, 20:30

vb cu taximetristii zonei
iti pot indica locuri de pescuit

gyrgy
senior
senior

Mesaj de gyrgy » 17 Iul 2015, 07:00

Locuri bune de pescuit sunt prin zona farului vechi.

silviu_ms
junior
junior

Mesaj de silviu_ms » 17 Iul 2015, 08:11

Încearcă pe bratul de centura sub pod(lângă unitatea militara) avat mult dar cam mic si somn, sau la vărsare lângă epava(doar cu barca) apox 150 ron/zi plus benzina in rest nu prea ai variante multe, mai se poate merge pe Lumina la stiuca
fir întins

costi
veteran
veteran

Mesaj de costi » 17 Iul 2015, 12:19

Daca faci rost de barca, dimineata devreme si seara te poti distra la avat la farul vechi.
De pe mal, cum a zis si Silviu poti incerca la avat, din pacate se is doar juniori. Partide faine de biban am facut sub podul pe drumul spre plaja. Mai este un T in camp, e ceca de mers pana acolo, unde am prins ceva biban si avatei.
Fara barca nu te astepta la capturi faine. Daca vrei doar de distracrie attunci cauta bibanul si avat mic pe canale. Mai poti incerca si in bazinul mare, acolo am luat ceva marle, insa nimic ce sa merite efortul.
Imagine

Obletele
veteran
veteran

Mesaj de Obletele » 17 Iul 2015, 15:32

Salutare... tocmai ce am facut azi o partida de pe la 5 dimineata direct in port in Dunare si nimic... curent prea mare si doar avati care sareau nebuneste dupa obleti... dar avati mari.. si pe la 6:30 m-am bagat in dreapta de podului de la intrare pe plaja.. si la cca 100 m in fata pe canal am gasit in stanga un ochi mare frumos si in dreapta canalul... sareau stiucile in draci... numai bucati mari... am zis ca o sparg :)) am incercat toate rahaturile si in vreo 6 ore am luat asa... 3 stiuci la 1 kg 1,5 kg la jig. Am zis sa incerc si cu table... am gasit doua Dam -uri piscot prin cutie mai grele si s-au bagat 1 salau la 1kg si un strap la vreo 400 g. Apoi am dat dupa avat... erau mici si nu reuseam sa-i prind... la plecare pe la 2 vine sotia de la plaja sa ma ia din drum... si pt prima oara in viata ei tin le mortis sa dea la spinning. O.invat cum sa lanseze ii bag o oscilanta de la Misu si la al 2 lea lanseu imi zice ca a simtit ceva... acel ceva era un somotel de vreo 2,5-3 kg... mi-a dat rusine mai pe romaneste :) acum e 16:30 in vreo ora ma.echipez si plec iar. Maine posibil sa inchiriez o barca si ma duc la Rosulet. Toata lumea mi-a zis ca la vechiul far si in bazinul mare se ia doar somn si crap...

Scrie răspuns