SF scrie:Cristian , singuru la care i-am raspuns cu aceasi moneda aici a fost Gigi , insa raspuns vrea sa zica ceva , si anume ii o reactie la postu lui primu , daca ala nu ar fi aparut aici nu se intampla nimic ,,Zoran s-o oparit putin pentru faptu ca io nu fac atata tamtam pe chestia asta cu releasu si respectu ,insa nu l-am jignit , in rest ,sper sa prinzi cat am eliberat eu , si sa lasi malu curat fara sa pui pe altii la curatat , si mai ales fara sa-i faci hatari pe unii pe care nu-i cunosti da pentru asta tre sa ai aia 7 ani de acasa.,
Las' nu te da sfantul SF ca esti departe.
Pe topicul in care toata lumea jelea disparitia lui Iancu, ai picat tu ca din luna zicand ca de fapt durerea rudelor ii egoism personal si ca in ''centrul universului'' de pe unde provii tu la inmormantari se chefuieste ca la nunta..Mno, si rudele lui Iancu ti-ot ''provocat o reactie''..
Sa nu mai vorbim de topicul de fata unde din nou ''ai avut o reactie'', punand la zid si aruncand in derizoriu faptul ca Zoran promoveaza c#R si nu unul oricum ci unul de calitate..
Asta esti tu..un cioban intrat cu cizmele de guma pline de noroi pe niste covoare unde bunul simt ar indica ca daca intri e bine sa te descalti..
Mno, hai , injura-ma in continuare..