Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
SF scrie:
Si trei , ma seaca indivizii care vorbesc despre respect fata de peste in timp ce trag de el cu un fir si pestele ii agatat intr-un carlig ...
Cred ca ai luat "viteza" prea mare pe forumul asta...vad ca certi pe toata lumea :( .cristian herban scrie:Ce este HATARULE, AI CLACAT PSIHIC!? asa ies la iveala Hatarii, ar trebuii sa-ti faci un control la psihiatru, si pe urma (daca esti diagnosticat ca si sanatos mintal ) sa mai vorbesti pe forumuri.Acum urmeaza din cauza nervilor sa-ti :wallbash: ,dar daca-ti spargi capul tare cunosc niste neuro chirurgi care vor incerca sa-l faca la loc :lol: .
Te inseli amarnic, nu cred ca se va intampla vreo-dataSF scrie:...
Amice ...
Si aici te inseli iar, de 3x. Nici Gigi si nici eu nu suntem idioti, si nici nu fugim la moderatoriSF scrie:...
Dobitoc fara limite...
...Doi , idiotule , ii Zoran ...
...Hai , fuga la moderatori , inca odata am ceva cu tine , ca de obicei
Mah Petreush, si omul asta o avut ceva cu tine??Daca nu e ok C&R atunci ce trebuie sa facem, luam acasa tot pestele care ataca naluca sau taiem firul atunci cand se agata in carlig?Ar mai fi varianta sa pescuim fara carlige si in locul lor vom pune camere de filmat...dar cine si-ar permite acest lux?!
Dobitoc fara limite , in primu rand , a nustiucata oara , tu sari .SF scrie:][3quote="Zoran Wiener"]
Si despre faptul cit de mult sufera pestii in drill sau nu, aici nu vei putea sa-mi demonstrezi niciodata ca e vorba de suferintae:
Nu trebuie sa demonstreze nimeni , nimic.Gigel , deci cum ramane cu cine trebuia sa demonstreze primu ,de ce nu-l tratezi si pe Zoran la fel !
Gigel , era vorba de oferit un comportament egal participantilor la discutii ,insa se pare ca dragostea asta imensa care o simti fata de persoana mea te face sa uiti de frana si te arunci cu copitele inainte , pentru tine discutia in sine nu-i importanta , ci sa ma faci tu pe mine in fel si chip ,ceva gen "sariti tati , nu vedeti , raul forumului intruchipat de useru SF (si inca vreo 2-3), se leaga de unu si altu , fariseul , buricu pamantului, superioru , etc. ", vezi doamne cat is de nociv comunitatii , da nici eu nici restu de "javre" de pe lista ta tu avem nici o vina , ar trebui sa accepti asta odata si odata .semlecangheorghe scrie:SF scrie:, da tu ai mai mici sanse sa-mi demonstrezi ca pestii nu suferaZoran Wiener scrie: aici nu vei putea sa-mi demonstrezi niciodata ca e vorba de suferintae:
![]()
Moroshene nu esti tu asa de important incat sa iti DEMONSTREZE tie cineva, ceva..:
tito scrie:Cred ca ai luat "viteza" prea mare pe forumul asta...vad ca certi pe toata lumeacristian herban scrie:Ce este HATARULE, AI CLACAT PSIHIC!? asa ies la iveala Hatarii, ar trebuii sa-ti faci un control la psihiatru, si pe urma (daca esti diagnosticat ca si sanatos mintal ) sa mai vorbesti pe forumuri.Acum urmeaza din cauza nervilor sa-ti,dar daca-ti spargi capul tare cunosc niste neuro chirurgi care vor incerca sa-l faca la loc
.
.