cat de departe ai avut atacurile d mal15 15,5 m spunemi si mie k sunt kurios ??andrei-ovidiu scrie:marius_m_xxx scrie:Lansat in aval si recuperat este valabil daca gagiul e pe langa mal ... eu m-am intalnit de cele mai multe ori cu prezentari ale avatului foarte in larg ... Lansam perpendicular pe mal ... pentru a ajunge la o distantza cat mai mare cu naluca ... Personal pe mine ma demoralizeaza atacurile din zona malurilor ... Sincer nu cred ca lansatul unei naluci e problema la avat ci mai degraba ce naluca lansezi
asa este, cele mai multe prezentari le-am avut la distanta, f. rar pe langa mal!
Cum sa prind avatul ?
Moderatori: Adelin, johnnybravo, dr.pike, tudor, Moderatori
-
mircea_fish
tu faci misto acuma?mircea_xxx scrie: cat de departe ai avut atacurile d mal15 15,5 m spunemi si mie k sunt kurios ??![]()
k mai mult nu cred k se poate lansa ku un voblereu am incercat cu cele mai grele d la rapala si nu am lansat mai mult nus d c poate e d la fir folosesc fir d 0.45 eclipse e kiar bun nu mia rupt nici un peste pana akum cel mai mare kare lam prins a avut 0.5 kg nus d c nu prind mai mari ???? poate e din cauza batului folosesc o germina d 1.90m actiune 60 80 gr d varf are fibra d sticla high modulus im 9. c ziceti e bun batul
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
astept raspuns fir intins tuturor
Omul care crede că dragostea poate fi cumpărată cu bani n-a avut niciodată câine în casă.
-
marcel v
- utilizator constant

mircea,cred ca ai o problema.La avat eu folosesc un mono de0,21mm si bat din 2 module Destroy 2,40(a fost,acuma e de 2,15)m 10-30gr si -ti pot spune ca n-am avut nici o problema la bucati de pana la5,5kgdaca lucreaza bine mulineta.Am un Rainbow cu ambreiajul frontal(ceea ce nu -mi prea place)si e reglat cam la 1/4.La cel mai mic atac incepe sa lucreze.Cu echipament asa greu ca al tau am dat la somn la Crisani si Sulina in Delta .Mult si bine.
Vreme buna ,fir intins !
- Mugurstefan
- veteran

asa este, cele mai multe prezentari le-am avut la distanta, f. rar pe langa mal![/quote]
cat de departe ai avut atacurile d mal15 15,5 m spunemi si mie k sunt kurios ??
k mai mult nu cred k se poate lansa ku un voblereu am incercat cu cele mai grele d la rapala si nu am lansat mai mult nus d c poate e d la fir folosesc fir d 0.45 eclipse e kiar bun nu mia rupt nici un peste pana akum cel mai mare kare lam prins a avut 0.5 kg nus d c nu prind mai mari ???? poate e din cauza batului folosesc o germina d 1.90m actiune 60 80 gr d varf are fibra d sticla high modulus im 9. c ziceti e bun batul
astept raspuns fir intins tuturor[/quote]
Asta-i la Shto' !

cat de departe ai avut atacurile d mal15 15,5 m spunemi si mie k sunt kurios ??
Asta-i la Shto' !
Se spune ca SISTEMUL e bun dar Poporul e rau. Ganditi altfel: poporul e asa cum e ganditi un sistem pentru el !
Mugur Dixit !
Mugur Dixit !
-
watermoccasin
- veteran

-
watermoccasin
- veteran

-
marius_m_fish
- junior