Cum sa prind avatul ?

pescuit cu naluci, momeli artificiale: oscilante, rotative, voblere, twistere

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
mircea_fish

Mesaj de mircea_fish » 21 Oct 2006, 00:15

andrei-ovidiu scrie:
marius_m_xxx scrie:Lansat in aval si recuperat este valabil daca gagiul e pe langa mal ... eu m-am intalnit de cele mai multe ori cu prezentari ale avatului foarte in larg ... Lansam perpendicular pe mal ... pentru a ajunge la o distantza cat mai mare cu naluca ... Personal pe mine ma demoralizeaza atacurile din zona malurilor ... Sincer nu cred ca lansatul unei naluci e problema la avat ci mai degraba ce naluca lansezi :)

asa este, cele mai multe prezentari le-am avut la distanta, f. rar pe langa mal!
cat de departe ai avut atacurile d mal15 15,5 m spunemi si mie k sunt kurios ?? :?: :?: k mai mult nu cred k se poate lansa ku un voblereu am incercat cu cele mai grele d la rapala si nu am lansat mai mult nus d c poate e d la fir folosesc fir d 0.45 eclipse e kiar bun nu mia rupt nici un peste pana akum cel mai mare kare lam prins a avut 0.5 kg nus d c nu prind mai mari ???? poate e din cauza batului folosesc o germina d 1.90m actiune 60 80 gr d varf are fibra d sticla high modulus im 9. c ziceti e bun batul :?: :idea: :idea: :idea: :idea: :idea: astept raspuns fir intins tuturor

adiwolf
veteran
veteran

Mesaj de adiwolf » 21 Oct 2006, 01:34

mircea_xxx scrie: cat de departe ai avut atacurile d mal15 15,5 m spunemi si mie k sunt kurios ?? :?: :?: k mai mult nu cred k se poate lansa ku un voblereu am incercat cu cele mai grele d la rapala si nu am lansat mai mult nus d c poate e d la fir folosesc fir d 0.45 eclipse e kiar bun nu mia rupt nici un peste pana akum cel mai mare kare lam prins a avut 0.5 kg nus d c nu prind mai mari ???? poate e din cauza batului folosesc o germina d 1.90m actiune 60 80 gr d varf are fibra d sticla high modulus im 9. c ziceti e bun batul :?: :idea: :idea: :idea: :idea: :idea: astept raspuns fir intins tuturor
tu faci misto acuma? :shock:
Omul care crede că dragostea poate fi cumpărată cu bani n-a avut niciodată câine în casă.

marcel v
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de marcel v » 21 Oct 2006, 05:31

mircea,cred ca ai o problema.La avat eu folosesc un mono de0,21mm si bat din 2 module Destroy 2,40(a fost,acuma e de 2,15)m 10-30gr si -ti pot spune ca n-am avut nici o problema la bucati de pana la5,5kgdaca lucreaza bine mulineta.Am un Rainbow cu ambreiajul frontal(ceea ce nu -mi prea place)si e reglat cam la 1/4.La cel mai mic atac incepe sa lucreze.Cu echipament asa greu ca al tau am dat la somn la Crisani si Sulina in Delta .Mult si bine.
Vreme buna ,fir intins !

Mugurstefan
veteran
veteran

Mesaj de Mugurstefan » 21 Oct 2006, 10:02

asa este, cele mai multe prezentari le-am avut la distanta, f. rar pe langa mal![/quote]
cat de departe ai avut atacurile d mal15 15,5 m spunemi si mie k sunt kurios ?? :?: :?: k mai mult nu cred k se poate lansa ku un voblereu am incercat cu cele mai grele d la rapala si nu am lansat mai mult nus d c poate e d la fir folosesc fir d 0.45 eclipse e kiar bun nu mia rupt nici un peste pana akum cel mai mare kare lam prins a avut 0.5 kg nus d c nu prind mai mari ???? poate e din cauza batului folosesc o germina d 1.90m actiune 60 80 gr d varf are fibra d sticla high modulus im 9. c ziceti e bun batul :?: :idea: :idea: :idea: :idea: :idea: astept raspuns fir intins tuturor[/quote]

:shock: :shock: :shock:
Asta-i la Shto' ! :lol: :lol:
Se spune ca SISTEMUL e bun dar Poporul e rau. Ganditi altfel: poporul e asa cum e ganditi un sistem pentru el !
Mugur Dixit !

danr
Site Admin
Site Admin

Mesaj de danr » 21 Oct 2006, 10:23

desigur
de aia ne-a si parasit.....

pilula
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de pilula » 21 Oct 2006, 17:36

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ne-a parasit aaa??

watermoccasin
veteran
veteran

Mesaj de watermoccasin » 21 Oct 2006, 18:39

Vazind ca este unul din topicurile cele mai aprinse si fiind destui avato-depandenti pe aici, propun sa facem o iesire anul viitor (primavara, vara), in Delta (Sontea, Baba Rada, ...si in alte locuri ); asa o golanie de citeva zile !!!!
Ce ziceti????? va bagati ?

danr
Site Admin
Site Admin

Mesaj de danr » 21 Oct 2006, 18:48

tu venisi din delta cu ganduri mari vad... :lol:
pana la vara mai e :cry:

watermoccasin
veteran
veteran

Mesaj de watermoccasin » 21 Oct 2006, 18:51

Fusai si in seara asta iar plec !!! Serios!!!!!!

marius_m_fish
junior
junior

Mesaj de marius_m_fish » 21 Oct 2006, 18:53

Hmmm eu unu nu as bate drumu pana in delta pentru avat ... cand pot sa dau de ei si mai pe langa casa ... in schimb as cauta altceva cu mare placere pe acolo ... doar sa avem ape mai prietenoase ca anu asta ... asa ca pana atunci ... sa ne facem stocu de povestiri pentru la iarna

Scrie răspuns