Cum sa prind avatul ?

pescuit cu naluci, momeli artificiale: oscilante, rotative, voblere, twistere

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
Michael
Moderator
Moderator

Mesaj de Michael » 19 Oct 2006, 08:20

ati sarit toti pe saracul sir...el a vrut sa spuna ca prima lansare din evantai sa fie in amonte paralel cu malul,apoi desfacand "evantaiul" sa ajungi cu ultima lansare in aval paralel cu malul...corect?carcotashi mai sunteti
:D
Michael va recomanda Regulamentul forumului

andrei-ovidiu
veteran
veteran

Mesaj de andrei-ovidiu » 19 Oct 2006, 08:42

marius_m_xxx scrie:Lansat in aval si recuperat este valabil daca gagiul e pe langa mal ... eu m-am intalnit de cele mai multe ori cu prezentari ale avatului foarte in larg ... Lansam perpendicular pe mal ... pentru a ajunge la o distantza cat mai mare cu naluca ... Personal pe mine ma demoralizeaza atacurile din zona malurilor ... Sincer nu cred ca lansatul unei naluci e problema la avat ci mai degraba ce naluca lansezi :)

asa este, cele mai multe prezentari le-am avut la distanta, f. rar pe langa mal!

gene3004
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de gene3004 » 19 Oct 2006, 09:10

am fost sambata si l-am gasit in larg...iar duminica in acelasi loc era langa mal...e drept cel dinlarg a fost mai mare....(si drilul pe masura)

Jonin
veteran
veteran

Mesaj de Jonin » 19 Oct 2006, 16:29

La Dunare cel mai bine se ia avatul in mal.
Dumnezeu sigur iubeste prostii. Altfel nu ar fi creat atat de multi!

Multi prosti, putine gloante!

noname
veteran
veteran

Mesaj de noname » 19 Oct 2006, 18:47

:)

Gerula
veteran
veteran

Mesaj de Gerula » 19 Oct 2006, 18:56

Regula la avat e ca nu exista nici o regula. :wink:
Cu lacrimi Bastus!

empthy_cluster
veteran
veteran

Mesaj de empthy_cluster » 19 Oct 2006, 19:22

Gerula scrie:Regula la avat e ca nu exista nici o regula. :wink:
permitem sa te complectez, si sa adaug ca la nici o specie de rapitor nu exista o regula. Exista multe situatii cand avatul, salaul, cleanul `sar` la cele mai ciudate naluci din trusa, la care nici macar nu te-ai gandit ca se poate uita, spre exemplu azi am luat un dintos la un vobler galben frate, cand il trageam prin apa limpede de pe mures, sareau lipusi in sus ca bezmetici, fugeau de vobler efectiv. Asta vara DjBeju lua cleni la vobler roz. :wink: :shock:

Idea este ca din fiecare iesire,la fiecare peste ratat, de fiecare data cand mergem la `spin` fara a avea rezultate sa invatam cate ceva despre `baietii`.

salut si fir intins tuturor.
be smart be silent be deadly.....

marius_m_fish
junior
junior

Mesaj de marius_m_fish » 20 Oct 2006, 06:58

@Andrei
Atacurile care le ai in mal (finalizate sau nu de domnu' vitezoman) sunt cele mai palpitante ... imi aduc aminte in primavara cand am avut un tembel la 1-2m de mal (efectiv l-am vazut cum a sarit pe naluca) am tremurat inca o juma de ora dupa ce l-am dat afara :)
Regulile la avat sunt valabile in ziua in care le-ai descoperit ... mai tarziu tre sa gaseshti altele ca avatu nu pune botu la expirate :)

PS : Am avut atacuri in suprafatza saptamana trecuta cu toate ca apa e rece si oficial gagiu s-a tras la adancime ... este adevarat ca doar la prima ora a diminetzii :roll:

calinagape
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de calinagape » 20 Oct 2006, 07:25

Mersi "SIR"!

Am inteles mesajul....kiar daca unii au incercat sa despice "evantaiul" in patru. :wink:

Eram curios daca pot aplica aceasi tehnica,,,,,,ca si la clean.
Nu te pune cu prostu' ca te coboara la nivelul lui si te bate cu experienta!

marcel v
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de marcel v » 20 Oct 2006, 23:03

''Regulile la avat sunt valabile in ziua in care le-ai descoperit ... mai tarziu tre sa gaseshti altele ca avatu nu pune botu la expirate ''asa e Marius ,aizis-o pe a dreapta .Am incercat si eu saptamana asta la voblerele greu incercate luna trecuta si....... nimic.Zero barat!!!!! N-am vazut nici macar o rapeala si am "greblat"apa vreo 5 ore.
Vreme buna ,fir intins !

Scrie răspuns