Cum sa prind avatul ?
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
ati sarit toti pe saracul sir...el a vrut sa spuna ca prima lansare din evantai sa fie in amonte paralel cu malul,apoi desfacand "evantaiul" sa ajungi cu ultima lansare in aval paralel cu malul...corect?carcotashi mai sunteti

Michael va recomanda Regulamentul forumului
-
- veteran
marius_m_xxx scrie:Lansat in aval si recuperat este valabil daca gagiul e pe langa mal ... eu m-am intalnit de cele mai multe ori cu prezentari ale avatului foarte in larg ... Lansam perpendicular pe mal ... pentru a ajunge la o distantza cat mai mare cu naluca ... Personal pe mine ma demoralizeaza atacurile din zona malurilor ... Sincer nu cred ca lansatul unei naluci e problema la avat ci mai degraba ce naluca lansezi
asa este, cele mai multe prezentari le-am avut la distanta, f. rar pe langa mal!
-
- veteran
permitem sa te complectez, si sa adaug ca la nici o specie de rapitor nu exista o regula. Exista multe situatii cand avatul, salaul, cleanul `sar` la cele mai ciudate naluci din trusa, la care nici macar nu te-ai gandit ca se poate uita, spre exemplu azi am luat un dintos la un vobler galben frate, cand il trageam prin apa limpede de pe mures, sareau lipusi in sus ca bezmetici, fugeau de vobler efectiv. Asta vara DjBeju lua cleni la vobler roz.Gerula scrie:Regula la avat e ca nu exista nici o regula.

Idea este ca din fiecare iesire,la fiecare peste ratat, de fiecare data cand mergem la `spin` fara a avea rezultate sa invatam cate ceva despre `baietii`.
salut si fir intins tuturor.
be smart be silent be deadly.....
-
- junior
@Andrei
Atacurile care le ai in mal (finalizate sau nu de domnu' vitezoman) sunt cele mai palpitante ... imi aduc aminte in primavara cand am avut un tembel la 1-2m de mal (efectiv l-am vazut cum a sarit pe naluca) am tremurat inca o juma de ora dupa ce l-am dat afara
Regulile la avat sunt valabile in ziua in care le-ai descoperit ... mai tarziu tre sa gaseshti altele ca avatu nu pune botu la expirate
PS : Am avut atacuri in suprafatza saptamana trecuta cu toate ca apa e rece si oficial gagiu s-a tras la adancime ... este adevarat ca doar la prima ora a diminetzii
Atacurile care le ai in mal (finalizate sau nu de domnu' vitezoman) sunt cele mai palpitante ... imi aduc aminte in primavara cand am avut un tembel la 1-2m de mal (efectiv l-am vazut cum a sarit pe naluca) am tremurat inca o juma de ora dupa ce l-am dat afara

Regulile la avat sunt valabile in ziua in care le-ai descoperit ... mai tarziu tre sa gaseshti altele ca avatu nu pune botu la expirate

PS : Am avut atacuri in suprafatza saptamana trecuta cu toate ca apa e rece si oficial gagiu s-a tras la adancime ... este adevarat ca doar la prima ora a diminetzii

- calinagape
- utilizator constant
-
- utilizator constant
''Regulile la avat sunt valabile in ziua in care le-ai descoperit ... mai tarziu tre sa gaseshti altele ca avatu nu pune botu la expirate ''asa e Marius ,aizis-o pe a dreapta .Am incercat si eu saptamana asta la voblerele greu incercate luna trecuta si....... nimic.Zero barat!!!!! N-am vazut nici macar o rapeala si am "greblat"apa vreo 5 ore.
Vreme buna ,fir intins !