Servus, nu stiu daca mai exista si alte discutii pe tema asta insa cred ca ne e utila multora dintre noi.
As vrea sa va intreb care sunt cluburile afiliate LRS care accepta membrii noi si care sunt procedurile prin care pot face parte dintr-un club?
Va multumesc anticipat.
Cluburi sportive de pescuit si afilieri
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Re: Cluburi sportive de pescuit si afilieri
ca sa faci parte dintr-un club(in speta de pescuit)trebuie achiti cotizatia anuala,urmand sa primesti o legitimatie sau carnet de membru(cu drepturi si obligatii)
despre cluburile agreate de catre LRS nu stiu nimic;poate gasesti ceva pe siteul lor
spor
despre cluburile agreate de catre LRS nu stiu nimic;poate gasesti ceva pe siteul lor
spor

http://www.lrs.ro/membri_LRS.phpAmaruk scrie:Servus, nu stiu daca mai exista si alte discutii pe tema asta insa cred ca ne e utila multora dintre noi.
As vrea sa va intreb care sunt cluburile afiliate LRS care accepta membrii noi si care sunt procedurile prin care pot face parte dintr-un club?
Va multumesc anticipat.
Cristi Nedelcu
0722.880.939
Vrei să fii fericit o zi, îmbată-te; un an, însoară-te; o viaţă, apucă-te de pescuit !!!
0722.880.939
Vrei să fii fericit o zi, îmbată-te; un an, însoară-te; o viaţă, apucă-te de pescuit !!!
albatrin scrie:http://www.lrs.ro/membri_LRS.phpAmaruk scrie:Servus, nu stiu daca mai exista si alte discutii pe tema asta insa cred ca ne e utila multora dintre noi.
Va multumesc anticipat.
Multumesc albatrin, m-am documentat initial si am contactat din lista respectiva cluburile care sunt in zona mea insa am primit un singur raspuns evaziv care nu s-a concretizat. restul cluburilor contactate nu au raspuns... am deschis topicul in speranta in care se gaseste un membru care sa imi dea mai multe informatii.
Pai daca le-ai contactat la telefon/mail nici nu o sa primesti altceva
In general cluburile sunt formate din prieteni, incearca sa te intalnesti cu ei, sa vezi daca sunteti pe aceasi lungime de pescuit, si nu in ultimul rand mergi la concursuri...
In general cluburile sunt formate din prieteni, incearca sa te intalnesti cu ei, sa vezi daca sunteti pe aceasi lungime de pescuit, si nu in ultimul rand mergi la concursuri...
oby,pe asta de unde ai scos-o...?
nu poti sa fi membru unui club decat daca mergi la concursuri...?
cluburile adevarate nu sunt facute din 4-5 membri ca la noi...
astea sunt asa..de amorul artei,de-o intalnire la bere etc
cele care au de la 15-20membri(in sus)cu obligatii si drepturi bine definite...
nu poti sa fi membru unui club decat daca mergi la concursuri...?
cluburile adevarate nu sunt facute din 4-5 membri ca la noi...
astea sunt asa..de amorul artei,de-o intalnire la bere etc
cele care au de la 15-20membri(in sus)cu obligatii si drepturi bine definite...