In loc sa faci click pe "raspunde" faci click pe "citeaza" in dreapta sus la mesajul respectiv. Poti sa stergi apoi ce nu merita citat, dar sa nu stergi parantezele drepte cu "quote"bodi1971 scrie:Apropo,cum pot sa citez pe cineva cand ii raspund?Nu ma descurc deloc cu butoanele astea,se vede ca nu prea scriu pe forum :oops:
clean
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Multumesc MihaiV. De mult doream si eu sa prind miscarea asta. Dar mai sunt si altele. Cum pot, de exemplu, sa modific o postare anterioara?MihaiV scrie:In loc sa faci click pe "raspunde" faci click pe "citeaza" in dreapta sus la mesajul respectiv. Poti sa stergi apoi ce nu merita citat, dar sa nu stergi parantezele drepte cu "quote"bodi1971 scrie:Apropo,cum pot sa citez pe cineva cand ii raspund?Nu ma descurc deloc cu butoanele astea,se vede ca nu prea scriu pe forum
Pana la urma toate sunt copiate dupa ceva, in general dupa pesti prada, iar daca sunt facute si manual ce mai conteaza! Probabil ca imaginatia si informatile stanse de cei doi Dady si Tiny au dus la modele asemanatoare concepute special pentru conditile de la noi. Iar in final cu cat mai multi producatori cu atat mai bine pentru noi ca avem de unde alege!
Niciodata. Nu avem nimic in comun. Unul stie ce face, celalalt stie ce vrea.
Ca sint de cel mai mare acord ca piata sa fie plina, si sa poti alege, este OK.
CA CINEVA SE SUBSTITUE si incearca sa penetreze intr-un mod ASCUNS ceva, de care multi sint constienti ca o face ....este alta chestie....
Dady
Ca sint de cel mai mare acord ca piata sa fie plina, si sa poti alege, este OK.
CA CINEVA SE SUBSTITUE si incearca sa penetreze intr-un mod ASCUNS ceva, de care multi sint constienti ca o face ....este alta chestie....
Dady
corect
mie mi se par f bune cele facute de Dady si acum mi-am comandat si cateva Tiny care spersa fie la fel de bune
nu potae decat sa ne bucure existenta mai multor producatori
da deja s-a vorbit prea mult pe tema asta
cum ramane cu cleanul?
mie mi se par f bune cele facute de Dady si acum mi-am comandat si cateva Tiny care spersa fie la fel de bune
nu potae decat sa ne bucure existenta mai multor producatori
da deja s-a vorbit prea mult pe tema asta
cum ramane cu cleanul?

Da-i unui om un peste si el va manca o zi; invata-l sa
pescuiasca si el va
sta pe marginea lacului si va bea bere toata ziua.
pescuiasca si el va
sta pe marginea lacului si va bea bere toata ziua.