Atacul avatului
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Sitotusi...
Da, nuda cu coada, pumnul, sticla-ncap... sarmanilor pestiuci, acuma eu unde-c localizez? Ca de pleoscait nu mai pleoscaie, in locurile unde-l stiam ca era nu mai e, nici mai jos nici mai sus...
S-o fi mutat tot in Dunare decand cu apele astea inundacioase?...
Da, nuda cu coada, pumnul, sticla-ncap... sarmanilor pestiuci, acuma eu unde-c localizez? Ca de pleoscait nu mai pleoscaie, in locurile unde-l stiam ca era nu mai e, nici mai jos nici mai sus...
S-o fi mutat tot in Dunare decand cu apele astea inundacioase?...

Legio - Patria Nostra
Prieteni Pescari _Iasi
Prieteni Pescari _Iasi
- daspinningmaster
- utilizator constant
Eu am fost la dunare duminica si am fost destul de surprins sa vad ca avatul ataca pe gerul ala. Atacurile erau intr-adevar rare dar constante. Capturi nu prea au fost: doi avatei pe la 900gr care s-au intors la fratii lor. Si am fost inca o data surprins sa constat ca atacurile erau la fel de pline de vigoare ca si primavara sau vara.
Fire zmucite!
Fire zmucite!
Asta iarna, in decembrie fierbea apa de avati. Am avut cele mai frumoase partide de pescuit la avat (mai bine zis avatei). La fiecare aruncare al voblerului aveam atac.daspinningmaster scrie:Eu am fost la dunare duminica si am fost destul de surprins sa vad ca avatul ataca pe gerul ala.
Deci... nici pe departe acum nu poate fi vorba ca e prea frig, dimpotriva, Dunarea se raceste mai greu, apa este calda inca.
- daspinningmaster
- utilizator constant
Paul scrie: Deci... nici pe departe acum nu poate fi vorba ca e prea frig, dimpotriva, Dunarea se raceste mai greu, apa este calda inca.
Sunt nevoit sa spun ca ai perfecta dreptate. Poate m-am exprimat eu gresit. Apa dunarii era intr-adevar destul de calda in relatie cu temperatura aerului. Insa motivul surprinderii mele a plecat de la faptul ca akum 2 saptamani am fost in acelasi loc si nici urma de avat sau de atacuri cu toate ca nu era inca asa frig. Am presupus ca era din cauza faptului ca nu a iesit deloc soarele si obletii nu se regaseau in straturile superioare ale apei. Insa nici ieri nu am avut soare, nu erau obleti iesiti la plimbare si totusi avatul ataca la suprafata. Din comparatia intre cele 2 partide a survenit mirarea mea. In fine stim cu totii ca sunt zile si zile...