Atacul avatului

pescuit cu naluci, momeli artificiale: oscilante, rotative, voblere, twistere

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
Adi_
veteran
veteran

Mesaj de Adi_ » 02 Sep 2005, 14:10

asta se intampla in suprafata apei, sa "trosneasca". sub apa nu are cum sa faca acest lucru. e imposibil.
"Marea taina a existentei umane nu consta in a trai, ci in a sti pentru ce traiesti" - Dostoievski

Adi_
veteran
veteran

Mesaj de Adi_ » 02 Sep 2005, 14:15

ia spune-mi Adeline, de cate ori, cand zici ca ti-a dat cu coada in vobler, ai auzit si "trosnitura" de care zici aici?
"Marea taina a existentei umane nu consta in a trai, ci in a sti pentru ce traiesti" - Dostoievski

remusnico
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de remusnico » 02 Sep 2005, 14:16

Mai intai convinge-ne de faptul ca bancul de obleti, atunci cand simte inceputul atacului de avat, inoata in mod ordonat (in formatie) cu viteza maxima, si asteptand in acelasi timp sa ii ajunga din urma avatul ...

Leba
veteran
veteran

film

Mesaj de Leba » 02 Sep 2005, 15:50

pai, vedeti, stimabililor, trebuie filmat, ce dreacu? altfel riscam sa se intinda topicul de vor combate si plozii nostrii (tot pescarici, evident!)
chiar ma-ntrebam cat ar costa o camera de filmat sub apa si cam cat ar trebui sa stau prin prut ca sa surprind un avat atacind obletii! :D :D
toate bune!
"Cu aceeasi minciuna nu poti pescui de doua ori"
East Spinning Team

Michael
Moderator
Moderator

Mesaj de Michael » 02 Sep 2005, 20:58

Obletii,decat sa stea la "palmuit",prefera sa dispara care-ncotro,unii sar chiar in aer.

Michael
Moderator
Moderator

Mesaj de Michael » 02 Sep 2005, 21:02

razvan m. scrie: Dar poate in Banat au alte obieciuri. Mai stii... :lol:
Da chiar,avatii nostrii banatzeni stiu ca ei sunt fruncea.... :lol: :lol: :lol:

DjBeju
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de DjBeju » 03 Sep 2005, 00:11

Ai nostrii din Ardeal stiu ca ei sunt mincea! :D :D :D
C&R, please!

Nick
veteran
veteran

Mesaj de Nick » 03 Sep 2005, 15:24

remusnico scrie:Mai intai convinge-ne de faptul ca bancul de obleti, atunci cand simte inceputul atacului de avat, inoata in mod ordonat (in formatie) cu viteza maxima, si asteptand in acelasi timp sa ii ajunga din urma avatul ...
Daca ai fi vazut vre-un documentar cu un ghepard care ataca o turma de antilope nu ai mai vb asa.Au un spirit de turma si de conservare prin numar,nu ai vazut niciodata(la televizor) un banc de sardine care se inghesuie cat mai mult una in alta in timp ce rapitorii jumulesc ce prind pe margine?
http://www.easteam.ro
Pestii nu citesc carti!

Adelin
Moderator
Moderator

Mesaj de Adelin » 04 Sep 2005, 23:08

remusnico scrie:Mai intai convinge-ne de faptul ca bancul de obleti, atunci cand simte inceputul atacului de avat, inoata in mod ordonat (in formatie) cu viteza maxima, si asteptand in acelasi timp sa ii ajunga din urma avatul ...

....sti, obleti cand ii ia avatul de la fund, tin aproape, dar credeam ca tu sti cel mai bine lucru asta... :lol: :wink:
...nu o sa ma apuc eu acuma sa-ti explic cum sta treaba... :twisted:

remusnico
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de remusnico » 05 Sep 2005, 08:55

Chiar voiam sa zic ca teoria avatului care alearga ca nebunul pentru ca nu l-a inzestrat natura cu culori de camuflaj, pare logica, si mai trebuiau rezolvate unele mici amanunte, precum obletii transformati in mod vizionar in sardine.
Inseamna ca eu am avut vedenii atunci cand mi s-a parut ca bietii obleti sareau in toate directiile atunci cand mirosea a avat :wink:

Scrie răspuns