Atacul avatului
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
film
pai, vedeti, stimabililor, trebuie filmat, ce dreacu? altfel riscam sa se intinda topicul de vor combate si plozii nostrii (tot pescarici, evident!)
chiar ma-ntrebam cat ar costa o camera de filmat sub apa si cam cat ar trebui sa stau prin prut ca sa surprind un avat atacind obletii!
toate bune!
chiar ma-ntrebam cat ar costa o camera de filmat sub apa si cam cat ar trebui sa stau prin prut ca sa surprind un avat atacind obletii!

toate bune!
"Cu aceeasi minciuna nu poti pescui de doua ori"
East Spinning Team
East Spinning Team
Daca ai fi vazut vre-un documentar cu un ghepard care ataca o turma de antilope nu ai mai vb asa.Au un spirit de turma si de conservare prin numar,nu ai vazut niciodata(la televizor) un banc de sardine care se inghesuie cat mai mult una in alta in timp ce rapitorii jumulesc ce prind pe margine?remusnico scrie:Mai intai convinge-ne de faptul ca bancul de obleti, atunci cand simte inceputul atacului de avat, inoata in mod ordonat (in formatie) cu viteza maxima, si asteptand in acelasi timp sa ii ajunga din urma avatul ...
http://www.easteam.ro
Pestii nu citesc carti!
Pestii nu citesc carti!
remusnico scrie:Mai intai convinge-ne de faptul ca bancul de obleti, atunci cand simte inceputul atacului de avat, inoata in mod ordonat (in formatie) cu viteza maxima, si asteptand in acelasi timp sa ii ajunga din urma avatul ...
....sti, obleti cand ii ia avatul de la fund, tin aproape, dar credeam ca tu sti cel mai bine lucru asta...

...nu o sa ma apuc eu acuma sa-ti explic cum sta treaba...

Chiar voiam sa zic ca teoria avatului care alearga ca nebunul pentru ca nu l-a inzestrat natura cu culori de camuflaj, pare logica, si mai trebuiau rezolvate unele mici amanunte, precum obletii transformati in mod vizionar in sardine.
Inseamna ca eu am avut vedenii atunci cand mi s-a parut ca bietii obleti sareau in toate directiile atunci cand mirosea a avat
Inseamna ca eu am avut vedenii atunci cand mi s-a parut ca bietii obleti sareau in toate directiile atunci cand mirosea a avat