ajutor va rog
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
ajutor va rog
Buna ziua vreau sa-mi cumpar niste strune pt. Stiuca si nu stiu ce sa-mi iau, vreau sa fie cat de cat rezistenta sa o folosesc de mai multe ori, de unica folosinta am folosit de la jakson sau ceva de genu 5 lei 2 buc, treaba e ca s-au rasucit repede nu mai stateau intinse, astept pareri si informatii. Multumesc o zi buna
Re: ajutor va rog
surflon(diversi producatori)pe net
Caută cu Google : struna carp zoom predator z
Raport pret/ calitate foarte bun.
Raport pret/ calitate foarte bun.
Rio Powerflex Wire Bite...Nu se increteste si faci orice nod la ea..
Unde-s multi putoarea creste.....Pestisorii se rareste.
-
- veteran
Aproape toate strunele care nu sunt din fluorocarbon sau titanium se rasucesc. Poti incerca strunele Bertilure sau iti poti cumpara fir metalic Drennan si iti faci singur strunele, cat de rezistente si de lungi consideri ca ai nevoie.
recomand cu caldura fluorocarbonul.... pt balti cu pesti educati si pentru stiuci suspicioase (maraite)
e foarte ok, ieftin, (raportat la utilizari) si sansele sa-ti taie sunt mici ... mi-a taiat de 2 ori in 30 partide...
e foarte ok, ieftin, (raportat la utilizari) si sansele sa-ti taie sunt mici ... mi-a taiat de 2 ori in 30 partide...
Money can't buy happiness, but it can buy a lot of fishing gear !
azi, in egee. eram la pescuit intr un port din thasos, am ars-o cu artificiale vreo jumatate de ora pana am ramas fara jiguri/riguri-din cauza stancilor de la mal. curios din fire-afara, langa mine pescuia un bulgar, cu plumb de 200 de grame-cred -si o juma de chefal in carlig. ala se declara uimit ca insist cu leader fluoro. ca lui nu i-a taiat niciodata firul, nici macar stiucile. cand sa ii dau si eu una ironica- nu parea ca le are cu pescuitul nenea- frate, ii pleaca firul glont. inteapa tipul, decupleaza baitrunerul (avea un kil de mulineta, okuma longbow, cica pentru "finesse":) i se indoaie telescopica pana la cotor, si baga dril. al naibii nenorocit, cum tragea de lanseta, cum se uita la mine si ridica din sprancene. bai, nu trage ala de trei ori ca ii taie textilul, avea un fir verde brotac si gros ca o cordelina de la dedeman. bai, ce fata a facut tipul- mi-a facut concediul!
) as fi vrut sa dau o replica memorabila, dar nu mi a iesit nimic, prea savuram momentul:))
so, revenind la capitolul strune- declar public ca imi iau titan acolo unde sunt sanse la pesti capitali. 3 din 30 inseamna 10% din partide...enorm, mai ales daca scapi ceva mare. io ca bulgarul asta nu vreau sa patesc, mai bine nu prind nimic decat sa scap ceva mare:))
apropo, in portul in cauza se prinsese de pe mal in ultima saptamana doar chefal la paine si scoica, de maxim 300 de grame, si o dorada de 300 de grame la sheffield. cred ca daca scot maine ceva de peste un kil o sa fie cu aplauze ca pe stadion. nici in pescarii nu vezi pesti mai mari de doua kile. daca prind unu d'asta si ii dau drumul cred ca invie homer si mai baga o manea- pasamite, la greci, c&r inseamna exclusiv cresteaza&rumeneste...

so, revenind la capitolul strune- declar public ca imi iau titan acolo unde sunt sanse la pesti capitali. 3 din 30 inseamna 10% din partide...enorm, mai ales daca scapi ceva mare. io ca bulgarul asta nu vreau sa patesc, mai bine nu prind nimic decat sa scap ceva mare:))
apropo, in portul in cauza se prinsese de pe mal in ultima saptamana doar chefal la paine si scoica, de maxim 300 de grame, si o dorada de 300 de grame la sheffield. cred ca daca scot maine ceva de peste un kil o sa fie cu aplauze ca pe stadion. nici in pescarii nu vezi pesti mai mari de doua kile. daca prind unu d'asta si ii dau drumul cred ca invie homer si mai baga o manea- pasamite, la greci, c&r inseamna exclusiv cresteaza&rumeneste...
- ppscslv123
- utilizator constant
Crezi sau nu, faze d'astea se intampla cand ai un ciudos langa tine. Am scos stiuca de 4kg cu mono de 0.3 (fara struna), dar un avat de nici 1kg mi-a rupt pe mal mono de 0.35. Sau prinzi salau peste kg in super ancorele unui salmo thrill si-l scapi aproape de mal ca se oftica unii, sau stiuca de 2kg iti rupe firul imediat ce ai urcat-o pe mal in vazul unor pescari ce au frecat menta cateva ore. Nu-s superstitios, dar la cate mi s-au intamplat la peste in jurul unor ciudosi... am cam ramas pe ganduri.Gardos scrie:frate, ii pleaca firul glont. inteapa tipul, decupleaza baitrunerul (avea un kil de mulineta, okuma longbow, cica pentru "finesse":) i se indoaie telescopica pana la cotor, si baga dril. al naibii nenorocit, cum tragea de lanseta, cum se uita la mine si ridica din sprancene. bai, nu trage ala de trei ori ca ii taie textilul
Jurnal Pescuit pe Dunare: writing about passion, reviews & tips
Salmo thrill nu are super ancore...
Ca tot vorbisem de atractanti, Dragos, incearca sa nadesti zona (am vazut si eu pe la F&H si Discovery) cu resturi de peste marin, sange, si carne tocata de peste.
Sardinele, Heringul, macroul emana un miros puternic in apa, care atrage alti rapitori de la multi km.
Preferabil nu foarte mult, sa nu ii saturi.
Si, daca merge.... fa si tu ca nenea cu chefalu ...
)) dar cu echipament serios.
Ca tot vorbisem de atractanti, Dragos, incearca sa nadesti zona (am vazut si eu pe la F&H si Discovery) cu resturi de peste marin, sange, si carne tocata de peste.
Sardinele, Heringul, macroul emana un miros puternic in apa, care atrage alti rapitori de la multi km.
Preferabil nu foarte mult, sa nu ii saturi.
Si, daca merge.... fa si tu ca nenea cu chefalu ...

Money can't buy happiness, but it can buy a lot of fishing gear !
valeriu, stii ca nu suport sa ma murdaresc pe maini nici cu nada de crap, ca si tine de altfel. sa nadesc cu mortaciuni, nici atat. am prins azi vreo cateva dorade cu dropshot de pe mal, la 30 de metri, cu vierme chartreuse. ce-am avut de demonstrat, am demonstrat:) apropo de strune: am facut schimb cu un polonez, i-am dat vreo 5 metri de flouro de 0,46 SG pe doua strune titanium Team Dragon. Mi se par de mare incredere, diferenta uriasa fata de polonezii de la Jaxon...