Ajutor achizitie kit de pescuit

pescuit cu naluci, momeli artificiale: oscilante, rotative, voblere, twistere

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Adi G
veteran
veteran

Re: Ajutor

Mesaj de Adi G » 02 Aug 2013, 18:58

RazvanTraian scrie:
grizzly scrie:
RazvanTraian scrie:toti pescarii pe care ii cunosc mi-au zis ca lanseta nu conteaza.
pai tocmai de aia nu prea prind ei peste.

problema ta e ca vrei echipament si pentru stiuca si pentru salau, iar astea sunt destul de diferite. la bete, cel putin. cu o mulineta bunicica poti da si la unul si la altul. ti-as recomanda asta sau asta
cu betele, daca vrei neaparat unul singur, eu l-am avut pe asta si e pretabil si la jig-uit si la pescuit cu naluci reactive.

Multumesc de recomandari.

Mulineta mi-am luat o daiwa theory 2500, depaseste putin bugetul dar am gasit-o la un pret mai bun decat cel de pe piata. Ramane de vazut pentu o lanseta de salau.
ohoooo.... misto mulineta, s-o folosesti sanatos!

la capitolul salau.......... mwahahahahahahaaaaaaaaaaaaaaa..... welcome to club my friend :lol: :lol: :lol: iarasi, foarte buna alegere.... sfaturile mele ar fi:
1 - du-te intr-un magazin de specialitate si pune mana si "scutura" un pic urmatorul batz: SPORTEX BLACK PEARL, asta ca sa-tzi faci o idee cam cum se simte un batz de salau.... chiar daca-tzi iei altul pana la urma.... cam asa de "TZAPAN" ar trebui sa fie!
2 - mergi neaparat cu mulineta la magazin! daca nu te lasa aia sa montezi mulineta pe batz si sa probezi combinatzia, te intorci si pleci, pentru ca este un magazin de kkt... :lol: :lol: :lol:
3 - vezi cum se echilibreaza mulineta cu batzul in felul urmator:
Imagine
important este sa nu "cada in cap".... si nici "in coada"...
4 - firul musai textil de calitate si foarte bine vizibil pentru tine, deci galben, verde deschis sau roz, rosu....
5 - leader sau forfac fluorocarbon de calitate, peste 0,30mm...
6 - nu te complica cu douajde mii de culori diferite la shaduri si nu pierde timpul schimband culoarea din 5 in 5 minute... itzi ajung 3 culori diferite la inceput: ceva foarte inchis, negru, maro inchis, albastru inchis, ceva mai natural si ceva shock, adica chartreuse, orange fluorescent, verde fluorescent.... nimic mai mult!
7 - ai incredere in tine si in echipamentul tau la maxim! nu te da batut dupa o gherla, doua, trei.... sapte......... :lol: :lol: :lol:
keep on rockin!!! :cooler: si daca mai ai intrebari, intreaba!

Adi G
veteran
veteran

Re: Ajutor

Mesaj de Adi G » 02 Aug 2013, 19:04

p.s.: gumele de jaloo trebe sa fie cat mai lungi si cat mai suple, asta-i foarte important! :wink: rock on!

Scrie răspuns